Sluta göra i plusstor mode

Sluta göra i plusstor mode

I själva verket är tjejen synonymt med prakt. Varje tjej gör allt hon kan för att se vacker ut hela tiden, men sann prakt kommer inte bara från utsidan. Dessutom är prakt inte bara en fråga om ansikte och mätning. Som ett resultat kommer majoriteten av tjejer inte att vara en eller annan storlek. Dessutom tillhör många tjejer plusmätningen, så allt de behöver göra är att ställa in ett antal problem i plusmätningen för extra säkerhet.

Just här är jag redo att dela ungefär 10 ett antal ämnen som inte längre är avsedda att göras på plusmätningssidan. På grund av detta faktum, som bara innehåller några få förslag, är det tillrådligt att hålla sig borta från mycket snäva kläder, sluta välja Horizon strip-outfit, att sluta bära klänningar som är för korta eller för långa och många andra. Och du vill bara ha spänning, bara lite tid, för att veta vilka slags problem det inte finns mer att göra.

Trevligt, njut av din tid att lära dig och kolla bilderna i den här texten nedan. Lyckligtvis antar vi hela tiden att du är särskilt viktig, att mycket är i balansen som ett resultat av ”prakt är i betraktarens ögon”.

Först försök att inte ha mycket täta kläder. Som ett resultat får sådana snäva kläder varje kurva i din kropp att se ut (dålig). Och att ha trånga kläder hamnar ofta i allmän kritik för att vara överviktig. (Hur som helst, oroa dig inte eftersom du är redo att ändra ditt utseende).

Förutom att vara tätt, är det lämpligt att sluta bära kläder med horisontella ränder. Anledningen till detta är dock att horisontella ränder gör att din kropp ser bredare ut. Därför är det bäst att säga nej till horisontella ränder.

Sluta också bära kläder som är för korta eller för långa. På samma sätt kan dessa två typer av kläder få dig att se längre ut än din unika storlek.

10 saker att sluta göra i plusstor mode - modevänligt
7 utmärkta modemärken i plusstorlek, enligt Tess Holliday.
Stoppa vad du gör och kolla in dessa super söta plusstorlekar.
12 hållbara varumärken som gör kläder i plusstorlek - hållbart elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*