Slouches för kvinnor

Slouches, även känd som slouch boots eller slouch boots, är en variant av märket normal fritidsskor och finns i en mängd olika former, färger och storlekar. Slouches är representerade i både herrmode och damkollektion, och stövlar är överdrivna även bland barn och tonåringar avslappnad stil särskilt bra. Slouch-looken är inte bara modern för tillbehör som kepsar eller andra hattar, utan har också erövrat sin plats i kängor och skodon.

Slouch Boots – stövlarna med en avslappnad touch

Uttrycket ”slouch boots” kommer från det engelska ordet ”slouch”, som bland annat översätts som ”sitta ner tillfälligt” eller ”loll around” och beskriver således perfekt bagageutrymmets specialitet. På den tyska marknaden används stövlarna också som stövlar i smula erbjuds.

Beroende på modell och version är inte bagagerumsaxeln styvt rör designad men kommer att ligga precis ovanför Övre skrynkliga eller skrynklig. I vissa modeller skadas delar av det övre lädret. Det skrynkliga utseendet avlägsnas vanligtvis över delar eller hela axeln och ger kängan ett avslappnat och avslappnat utseende.

Både i kollektionerna av trendiga designers och etiketter såväl som i skoaffärer och modehus i mellan- och lägre prisklasser Du kan hitta en mängd olika stövlar med vass look. De ledande leverantörerna inkluderar:

KVINNOR Slouch Tapered Ankle Jeans (Damaged) - JEANS - BOTTOMS.
KVINNOR Slouch Tapered Ankle Jeans - Jeans - BOTTOMS - WOMEN.
KVINNOR Slouch Tapered Ankle Jeans |  UNIQ
Virkad slouch hattmönster för kvinnor - Kirsten Holloway Desig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*