Slöjor som huvudbonader för kostym

Slöjor som huvudbonader för kostym

Slöjan har många betydelser. Den känsliga trasan eller tyget bär vanligtvis vit vid bröllop och symboliserar brudens oskuld. Men också svart som ett tecken på sorg eller i den etablerade religionens sed är slöjan som bärs av kvinnor som skyddar deras värdighet.

Klassificering av slöjekategorin

Slöjan är ett tillbehör som bärs över håret på huvudet och kan ha olika betydelser.

Slöja vid bröllopet

Traditionellt, vid ett kyrkobröllop, bär slöjan vanligtvis i vitt för att matcha bröllopsklänningen. Brudens oskuld har symboliserats i århundraden, och att ha en slöja har för länge sedan blivit en integrerad del av alla delar av världen.

Slöja som ett tecken på sorg och en viss religion

Likaså en slöja i svart färg, men också som ett tecken på sorg, till exempel vid begravningar som bärs av kvinnor. Som vanligt i religiösa samhällen är dock slöjan utbredd, eftersom kvinnor också yttre visar att deras värdighet skyddas på detta sätt.

Slöjor är vanligtvis tunna, känsliga tyger eller dukar som finns i en mängd olika mönster. Precis som klassiska, enfärgade slöjor i olika färger finns det också konstnärligt dekorerade eller broderade slöjor som också kan ställas in med ädelstenar eller liknande och är därmed en vacker blickfångare, särskilt vad gäller mode.

Slöjor som huvudbonader för kostym  Pippa middleton bröllop.
Tvåstegs hästhårskydd Fingertoppslöja |  Davids brud |  Bröllop .
guld vs silver 💔 kronor med kedjeslöja #agnieszkaosipa # krona.
krets och slöja |  Medeltida mode, medeltida hattar, medeltida kläder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*