Slip On Idéer för vandringsskor

Slip On Idéer för vandringsskor

När du väljer rätt skor för woken finns det två grupper av människor. Det finns gruppen som gillar att se elegant och smal ut och ha klackar. Det finns gruppen som gillar att se avslappnad, uppfriskande och ha på sig sneakers. Det finns faktiskt en tredje grupp som hamnar någonstans mellan de två nämnda grupperna. Denna grupp får det bästa av två världar genom att ha på sig vandringsstövlarna. De ser inte lika sportiga ut som sneakers, medan de inte ser lika eleganta ut som klackar. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa slip-on vandringsskor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå och vit randig kavaj med mörkblå skinny jeans och slip-on vandringsskor


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och eleganta outfitidéer, visar jag dig först en snygg och snygg business casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå och vit randig kavaj med en vit grafisk tee och en grå halsduk för toppen. Kombinera dem med mörka skinny jeans. Bär grå tröja över vandringsskor för att göra utseendet komplett.

Vit kofta med blå ribbade jeans med manschetter och grå slip-on vandringskängor

vit kofta med blå rippade jeans med muddar och grå slip på vandringskängor
källa

Detta är en väldigt uppfriskande och vacker business casual outfit som också kan bäras som en street outfit. Bär en vit t-shirt på toppen med en vit cardigan med avslappnad passform. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med smal passform och knämuddar. För skorna kan du bära ett par grå slip-on sneakers för att förbättra utseendet.

Blushrosa casual casual blazer med svarta, beskurna jeans och canvas-slip på skor

rodnadrosa avslappnad blazer med svarta korta jeans och canvas slip på skor
källa

För att uppnå denna luftiga och eleganta arbetsdräkt kan du bära en vit t-shirt med en avslappnad passform och en avslappnad rodnadrosa kavaj till toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta och vita slip-on sneakers och en svart shoppingväska för att förbättra utseendet.

Grå kofta med blå pojkvänjeans och svarta och vita slip-on-skor

grå kofta med blå pojkvän jeans och svarta och vita slip-on skor
källa

Detta är en konstnärlig och pojkaktig outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden när du träffar vänner. För att forma denna outfit kan du ha på dig en grå t-shirt med en grå långjacka. Koppla ihop dem med ljusblå manschettjeans med pojkvän. Använd svarta och vita sneakers för skorna för att klara kläderna.

Svart bomberjacka med vita jeans med muddar och gråtryckta vandringskängor

svart bomberjacka med vita jeans med muddar och gråtryckta vandringskängor
källa

Detta är ett mycket enkelt och rent svartvitt utseende. För att uppnå denna lågmälda och snygga outfit kan du bära en svart t-shirt med en svart bomberjacka på toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna kan du bära ett par grå glidtryckta dukbyxor på vandringsskor för att slutföra kläderna.

Blushrosa tröja med mörkblå skinny jeans och slip-on vandringsskor med leopardtryck

Blushing pink tröja med mörkblå skinny jeans och trosor på leopardmönster på vandringskängor
källa

Detta är en damliknande och minimalistisk casual casual outfit som du kanske vill prova. För att forma detta utseende kan du bära en svart krage skjorta toppad av en rodnande rosa ribbstickad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med ett par mörkblå skinny jeans för att se långa och smala ut. För skorna, ha ett par slip-on-skor för leopardtryck för att se mer feminina och mogna ut.

Blush Pink Wool Longline Coat med svarta läderbyxor

Blusher rosa ull longline kappa med svarta läder spår
källa

För att uppnå det mysiga vinterutseendet kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en rodnande rosa lång ullrock. Kombinera dem med en svart skinnläder. För skorna kan du bära ett par svartvita dukbyxor på vandringskängor. En svart målarhatt är ett sött och mysigt sätt att göra din outfit komplett.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med vita skinny jeans

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och vita skinny jeans
källa

För att göra din outfit lite mer iögonfallande är det en bra idé att lägga till lite silver. Till exempel kan du bära en ljusblå överdimensionerad chambray-skjorta på toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans för att se uppfriskande och smal ut. Slutligen, lägg till ett par silver slip-on vandringsskor för att slutföra outfit i stil.

Vit t-shirt med svarta, beskurna joggerbyxor och canvas slip-on vandringsstövlar

vit t-shirt med svarta joggerbyxor och vandringsstövlar med slip-on-canvas
källa

För att uppnå detta enkla och svarta svartvita utseende kan du bära en vit t-shirt på toppen. Koppla ihop den med svarta, beskurna byxor. För skorna kan du bära ett par svartvita dukbyxor på vandringskängor. Slå en svart tröja runt midjan för att se snyggare och smalare ut.

Svart långrock med randig långärmad T-shirt och pojkvänjeans

svart långfärgad kappa med randig långärmad T-shirt och pojkvänjeans
källa

För att uppnå detta snygga och luftiga utseende kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med en svart långfärgad kappa för att skapa några snygga lager. Team dem med ljusblå pojkvän jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita dukbyxor ovanpå sneakers för att slutföra utseendet.

Blå jeansjacka med rutig halsduk och slip-ons i leopardtryck

blå denimjacka med rutig halsduk och slip-on-skor i duk med leopardtryck
källa

För att uppnå detta snygga och pojkaktiga utseende kan du ha en grå tröja med en blå jeansjacka och en rutig halsduk på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par leopardtryck på vandringsstövlar för att komplettera outfit med en feminin touch.

Grön långärmad T-shirt med båthalsringning och rippade jeans i smal passform

grön långärmad t-shirt med båthalsring och rippade jeans i smal passform
källa

För att forma denna uppfriskande och minimalistiska outfit kan du bära en grön löst klippd tröja med en båthals på toppen. Kombinera det med en ljusblå slim fit-jeans. Använd svarta och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillar idéerna som jag bara delade med dig i listan ovan. Prova dem och du kommer sannolikt att njuta av dessa kläder som du är bekväm med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*