Slingbacks för kvinnor

Slingbacks för kvinnor

Även slingbacks tillhör i princip sandalkategorin, de imponerar med sina väldigt feminin och vidare flickaktig elegansSlingbacken är vanligtvis mycket utskuren och har karaktären och slingan med samma namn på baksidan av fotleden. De strappy pumparna är rätt skor för den lilla svarta klänningen eller den långa aftonklänningen. Men de kan också vara lite mer rustika, för öreklackar eller känsliga tips behöver inte nödvändigtvis vara. Versioner som inte har någon eller en blockklack är också mycket populära. Remmar lossar lyftselpumparnas design och gör att foten ser finare ut. Med slingbackpumparna kan du också kombinera kreativt, om du bara är med Capri-byxor eller minikjolkombinationer Varning. Om du bär din slingback med blå jeans är du på rätt plats och resultatet är en underbar kombination av Sportighet och elegansFör ibland ligger den speciella charmen i stilens inkonsekvens, till exempel när en tjejsko bärs med avslappnade kläder. Men effekten beror alltid på lyftpumparnas design, som kan variera från subtil elegans till mycket kreativ utförande. Här är några grundläggande råd och tips.

Slingbacks – detta bör beaktas vid köp

Med slingbacks finns det risk för repor på grund av den karakteristiska designen med fri häl och ögla. När du köper rempumpar bör du därför se till att lyftselen är gjord av ett bekvämt, inte för hårt och koncist material. Rempumparna borde också innan du kommer hem så att det inte blir någon otäck överraskning första gången du bär den på länge.

Slingbacks har varit mycket populära sedan 1930-talet och har använts många gånger inflytelserika filmdivor bärs. Slingbacksna har varit vintergröna sedan dess och kommer sannolikt aldrig att gå ur stil. För en optimal effekt av strappy pumpar är alltid rätt kombination av klädstil avgörande. Numera är mer än en tredjedel av shopparna villiga att spendera mer än $ 100 på slingbacks eftersom det finns en verklig besatthet med de extravaganta fotsmyckena som finns i olika typer av slingbacks.

Och det handlar inte bara om ett par skor, varje kvinna idag vet det för bra. Idag har i genomsnitt varje kvinna flera par slingbacks i sin skohylla. Speciellt italienarna i genomsnitt 16 parföljt av tyska skoköpare med 9 par och franska kvinnor med i genomsnitt 8 par extravaganta skor. Och det är inte så förvånande idag, eftersom de extraordinära slingbacksna är billiga och i olika typer att köpa där.

CROCS Skor |  Kadee Slingbacks för kvinnor |  Poshma
Los Angeles Wind Slingback för kvinnor i Greige |  Timberla
Kvinnors spänne Slingbacks tyg lågklackade sandaler - Floryd
Slingbacks med låg klack för kvinnor - Pi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*