Slå in skjortor

Slå in skjortor

Fashionabla wrap-skjortor är en absolut blickfångare och också mycket praktiska. Skjortorna lindade runt överkroppen kan underbart anpassas till respektive figur och tack vare inslagstekniken skapas en vacker halsringning.

Klassificering av kategorin T-shirts

Wrapskjortor är en speciell variant av ytterkläder som huvudsakligen bärs av kvinnor. Namnet på dessa skjortor kommer från den speciella inslagstekniken, eftersom det är det enda sättet att stänga skjortan.

stödjande teknik

Tyget lindas runt överkroppen och stängs sedan vanligtvis med två sydda remmar med hjälp av en ögla på sidan. Detta resulterar i en trendig stil på t-shirten som är lite ovanlig och därför vanligtvis en riktig blickfång. Dessutom säkerställer en extra, relativt stor halsringning en fin klyvning, som också kan minskas lite med en topp som bärs under om du inte vill vara för öppenhjärtad.

möjliga kombinationer

Wrap-skjortor har varit tillbaka på mode under en tid och kan också varieras mycket bra med andra klädesplagg. Inte bara ser de alltid bra ut, de är också väldigt fashionabla och därför en välkommen förändring från de klassiska T-tröjorna och topparna för många kvinnor.

Marthas sidenomslagskjorta: Figur av en helgon |  sidenskjortor från VAUGH
Martha sidenomslagskjorta: Appalachian Spring |  sidenskjortor av.
VETIOR Kvinnors sexiga Crop Top djup V-ringad kort / lång ärm Casusl.
Hur man förvandlar en t-shirt till en omslagsskjorta (eller klänning) - YouTu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*