Skulpturella skiljeväggar

Skulpturella skiljeväggar

Med den öppna layouttrenden får vi fler och fler öppna ytor och mindre och mindre integritet. För att upprätthålla den integriteten, dela huset i rum och markera vissa områden är en rumsdelare den främsta idén. Det delar inte utrymmet så hårt, men gör det försiktigt och försiktigt för att skapa integritet om det behövs. En rumsavdelning påverkar emellertid också det inre utrymmet och kan förstöra det om du tar fel. Oroa dig inte! Idag delar vi en fantastisk idé som säkerligen kommer att göra att någon dekor sticker ut.

De sammankopplade blocken från ModularArts tillåter installation av imponerande skulpturella skiljeväggar. De hållbara, dimensionellt stabila blocken består av naturliga gipskomponenter. Installationen uppnås genom ett stålbult och skensystem för infästningar på både golv och tak. På samma sätt som gips väggar enskilda block sig och binder ihop dem via ett förstärkt fyllmedel – vilket möjliggör skapandet av en sömlöst formad yta eller en tredimensionell vägg i nästan alla storlekar. “

ModularArts stilar inkluderar den rymdrelaterade ”Apollo”, ”bibliophilens” böcker och den övertygande mod throwbacken ”Clark”.

Mellanväggarna skapar en dramatisk effekt, vilket gör dem idealiska för matställen som exklusiva köpcentra, hotelllobbyer och restauranger.

Slitsliknande skulpturella partitioner: expanderbar yta wa
Weaver av ModularArts, Inc. Sculptural Screen Walls Mycket dramatisk.
Apollo från ModularArts, Inc. Skulpturella skärmväggar Mycket dramatiska.
skulpturell skiljevägg med böjda öppningar organiserar lägenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*