Skrivbord och stol med en retro känsla

Skrivbord och stol med en retro känsla

Ett skrivbord är ett måste för ett hemmakontor eller ett vanligt kontor, men det ska inte bara vara funktionellt utan också elegant och snyggt för att utöka ditt utrymme. Letar du efter ett tidlöst objekt med ren elegans? Vi har hittat en idé åt dig.

Scribe är ett retro men ändå modernt skrivbord med en tunn profil och bekväm förvaring designad av Giuseppe Bavuso. Skrivbordet är oklanderligt utformat: skrivytan och de läderklädda detaljerna uttrycker tidlös vård och ger världen italiensk äkthet. Scribe är en korsning mellan ett skrivbord för att anteckna eller skriva en resedagbok och en elegant sminkkonsol. Den består av ett förvaringsfack integrerat i den vadderade huven och andra tillbehör som en spegel och en liten hylla för att organisera ditt pappersvaror eller andra småföremål. Scribe finns med en målad ram av ek eller valnöt och är en interiördesign med en stark landskapskänsla som är utformad för sovrummet och alla de små personliga ögonblicken hela dagen.

Ester är en medföljande stol för samordning av material. En sittdyna av polyuretanskum ökar komforten och ergonomin, medan klädsel av läder eller tyg erbjuder hög stil.

Lyxigt skrivbord och stol med en retro känsla - DigsDi
Lyxigt skrivbord och stol med en retro känsla - DigsDi
Buton Vintage Wood & Metal Skolskrivbord och stol |  Ordförande, skola.
Buton Vintage Wood & Metal Skolbord och stol 2020 |  Skrivbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*