Skateboard däck stol

Återanvändning av saker kan ge unika resultat, särskilt när dessa saker är helt annorlunda. Kan du föreställa dig att skateboarddäck kan bli fina möbler? Styrelse: Ordförande av I’m: Board is just beautiful. Board: Chair var designad för avkoppling och dagdrömning och använder hållbara bambu-skateboarddäck för att skapa ergonomiska möbler i den skandinaviska traditionen.

Board: Chair är en lekfull tolkning av de legendariska danska stolarna med en dansk ram av björkträ och valfri klädsel från Nya Zeeland. Det är handgjorda i Danmark i samarbete med snickare och visar kompetensen hos möbeltillverkning och kärleken till naturmaterial.

Board: Chair designades av Kasper Bugge Møller och är tidlös och klassisk – och bekväm. Delarnas krökning skapar en inbjudande ram så att stolen ser ut och känns bra. Basen är kvar i en naturlig träfinish, men klädseln är färgstark: biten finns i svart, vit, plommon och orange och en matchande fotpall kan läggas till. Modern komfort och stil för ditt vardagsrum med Board: Chair!

Objekt som liknar Custom skateboard solstol på Etsy |  Idee.
Eye-Catchy Board: Stol från skateboarddäck - DigsDi
Skateboard solstol |  Skateboardmöbler, funktionella möbler.
Baby solstol, gjord av gammalt skateboarddäck - av brädspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*