Skärmad fasadbyggnad

I den frodiga förorten Ivanhoe i Melbourne skapade Julie Firkin Architects ett modernt tillskott som var utrustat med en mönstrad fasadvägg. Elphin House fick extra utrymme på baksidan för att rymma det nya köket, matsalen och vardagsrummet, som alla sträcker sig till trädgården när de nästan 23 fot breda dörrarna är öppna.

På vardagsrumsidan av förlängningen sticker fönstren ut på höjden av det sluttande taket så att naturligt dagsljus faller in i interiören. För att bättre kontrollera solen utan att påverka ljuset designade de en invecklad skärm med ett algoritmiskt mönster inspirerat av lövverk och textilier. Det är inte bara funktionellt, men det bidrar också till bostadens visuella intresse. Möblerna är moderna, det finns svarta läderfåtöljer och en soffa, samt eleganta, moderna skänk från mitten av århundradet. Varje zon accentueras med kraftfulla taklampor som markerar dessa rum. Krukväxter uppdaterar rummen och förbinder dem med utomhus.

Köket är utrustat med vita skåp och glänsande handtag. Den stora köksön ligger nästan mot skjutdörren och ger dem som äter eller lagar mat i baren känslan av att vara ute. Denna köksö kan användas både för matlagning och för frukost och snacks. Hela utrymmet är öppet och anslutet till däcket, där ägarna kan njuta av solsken och frisk luft, och som är ansluten till trädgården.

bilder + av + skärmade + i + verandor + av + tillägg |  Skärm veranda.
Second Story Screened Porch Design, Pictures, Remodel, Decor och.
Fler idéer nedan: Billigt visat i veranda och golv och dörrar.
Pin av Joan Horner på Sun Room / Screened in veranda |  Ranch stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*