Skänk med rundade hörn

Skänk med rundade hörn

Vi är alla vana vid att se vanliga skåp gjorda av olika typer av trä och plywood, men samlingen vi presenterar idag är inte en! Designer Alain Gilles skapade Frame sideboardkollektionen för den italienska tillverkaren Bonaldo, och dessa skåp kommer att fånga dig!

Frame sideboard-samlingen använder en metallkonstruktion som grundramen för att bygga en skänk: den stöder de interna brädorna som kan skjutas in. Så det handlar inte bara om design, det är en mer arkitektonisk princip. Sidoväggarna och toppanelen appliceras sedan på strukturen och lämnar ett gap längs alla kanter för att exponera strukturen. Metallkonstruktionen består inte bara av benen utan är också synlig och bidrar till utseendet på skänk. Det finns en kontrast mellan metall och trä och ibland marmor på toppen.

Kanterna på stödkonstruktionen är synliga genom små avfasningar och stora rundade luckor. Dessa rundade hörn är en utmärkande egenskap i samlingen. En annan elegant idé som implementeras i dessa skänk är användningen av kontrasterande färger och ytor mellan de olika elementen, vilket gör möblerna mer moderna och kantiga. Bli inspirerad!

Edgy skänk med rundade hörn av Bonaldo-Furniture-Credenza.
Modern skänk med exponerade träben och rundade hörn.
Newdale rundade hörn återvunnen trä 3 lådor stor skänk.
AV |  Design - TDesks & Stora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*