Skandinaviska juldekorationsidéer

Skandinaviska juldekorationsidéer

Den skandinaviska eller nordiska stilen är väldigt attraktiv och modern idag eftersom den är rustik, minimalistisk och mysig samtidigt. Den skandinaviska stilen är perfekt för juldekorationer eftersom skandinaverna vet exakt vad en riktig vinter är. Naturligt trä, svartvitt, grankransar och rustika lyktor utgör en klassisk nordisk inredning. Vill du ha lite färg Lägg till röda bär, tygprydnader, strumpor och mattor. Att röra naturen ser fantastiskt ut: naturliga trätillbehör, grenar, grandekorationer, kotttillbehör och platsen får en mysig och inbjudande touch. Minimalism är mottoet för skandinavisk juldesign, bli inspirerad!

Traditionell skandinavisk juldekor

Scandi traditionella juldekorationer handlar om rött och vitt, vitt och neutralt och massor av rustika accenter. Gå efter en ljusröd och vit julgran med lampor, häng den över bordet och andra rum med kvistar och dekorera den med ornament. Gör ett svalt träd av trä och pinnar, använd träskivor som dekor, inför tallkottar och vintergröna växter här och där. Placera ljuslyktor och ljushållare runt för att skapa en stämning.

Minimalistisk skandinavisk juldekor

Minimalism är mycket populärt för heminredning idag, och modern nordisk stil handlar om minimalism. Använd svart, vitt och grått, såväl som neutrala – ljusa träytor och plywood, naturgröna och vintergröna växter. Gå efter svarta och vita ljus, massor av kottar, massor av gröna och vintergröna växter överallt för att ge rummet en naturlig känsla. Dekorera bara ditt träd med vita eller metalliska ornament och lägg till lampor – gå inte överbord och använd inte ljusa färger. Kolla in fler idéer nedan och skapa ditt ultimata nordiska julrum!

73 Strålande skandinavisk juldekorationside
Top Scandinavian Christmas Decorations - Christmas Celebration.
33 Den mest lockande DIY skandinaviska juldekorationen
Top Scandinavian Christmas Decorations - Christmas Celebration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*