Silverringar

Silverringar

Silverringar finns i många olika varianter i smyckesbutiker. De klassiska silverringarna för kvinnor och män är mestadels gjorda av sterlingsilver och är till exempel dekorerade med stenar, zirkoner eller diamanter.

Silverringar har använts av både män och kvinnor i århundraden. Dessa smycken bitar bärs på alla fingrar och vissa bär dem på tummen.

En mängd olika storlekar och bredder

Silverringar finns i olika storlekar och kan variera i bredd. Från mycket smal till en bredd på mer än en tum är valet ditt. Dessutom finns de alltid i antingen matt eller blank version av den övre ringytan.

Möjliga ornament

Speciellt med silverringar för kvinnor integreras vanligtvis en gnistrande ädelsten eller ädelsten i ringen i en version. Bland de mest populära stenarna är

Men de kan också dekoreras med ornament på toppen, till exempel i svart, och inte helt och hållet av silver. Mycket ofta innehåller silverringar också guld eller platina.

Gravyrer

Gravyrer på insidan av silverringarna är ofta önskvärda. Gravyr av datum, namn eller kärleksstöld görs vanligtvis med ganska enkla silverringar och ska stå som en symbol.

Silver Twist Ring, flätad ring, tunn silverring |  Tunna ringar.
Tunn öppen cirkelring silverringar för kvinnor söta söta |  Et
Tigrade 925 Sterling Silver Rings Women Wedding Band Engagement.
Original Simple Design Meet The Love 925 Sterling Silver Lovers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*