Silverkattunge klädesidéer

Om du älskar elegansen i höga klackar men samtidigt inte kan eller inte vill uthärda den stress som sätter på dina fötter, vad sägs om att bära en nedtonad version av höga klackar, nämligen kattungeklackar. Låt oss se vad ett par silverkattunge klackar kan göra för att du ska se snygg och iögonfallande ut. Styling av silver kattunge klackar är inte så svårt som det låter. Du kan bara behandla dem som svarta klackar, medan resultatet ofta är förvånansvärt bra. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för kläder för silverkattunge klackar jag har samlat.

Ljusgrå kofta med vita skinny jeans och silverskor för kattungehäl


källa

Låt oss börja listan med en snygg och mysig business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en blå skjorta med knappar och en ljusgrå kofta till toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och silverkattunge klackar med öppna anklar för att komplettera outfit med elegans.

Grå t-shirt med kepsärmar, ljusblå skinny jeans och silverskor med kattungeklackar


källa

För ett mycket mer avslappnat och luftigt streetlook kan du helt enkelt sätta ihop en outfit för en skjorta och jeans. I detalj kan du bära en grå T-shirt med kepsärmar och ljusblå skinny jeans med manschetter. Kombinera dessa bitar med silvermetalliska kattungeklackar med spetsiga tår för en elegant outfit.

Mörkblå och vit tryckt midiklänning med bälte och silverskor för kattungehäl

Mörkblå och vit tryckt midiklänning med bälte och silverskor med kattungehäl
källa

För att forma det lite sofistikerade utseendet kan du bära den här mörkblå och vitmönstrade midiklänningsklänningen, som är något utsvängd och har ett mörkblått bälte. Den bältade designen gör att du kan se lite smalare och längre ut. Koppla ihop klänningen med silvermetalliska kattungeklackar med spetsiga tår för att komplettera klädseln med klassen.

Grå, tjock tröja med kattungeklackar i svart och silver


källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en mycket mysig och vacker utsikt från nästa dörr. För att forma denna attraktiva outfit kan du bära en grå tjock stickad tröja. Kombinera tröjan med vita skinny jeans. Använd svarta kattungsklackar med sofistikerade silverfärgade detaljer för att skorna ska se ännu vackrare ut.

Chiffongjacka med svarta och silverskor för kattunge i öppen tå

Chiffongjacka med svarta och silverskor för kattungehäl med öppna tår
källa

Detta är en väldigt cool och unik svart och silver look. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tryckt t-shirt med en lång svart chiffongjacka. Kombinera dem med svarta smala byxor och nitar. För skorna, använd svarta och silverklackar med öppna tå för att komplettera klädseln med stil och klass.

Grön lång trenchcoat med klackar i silver med öppen tå

grön lång trenchcoat med klackar i silver med öppen tå
källa

Låt oss nu titta på en mycket snygg och luftig outfit som är ganska lätt att ta av. Bär en vit krage skjorta och en grön lång trenchcoat för toppen. Kombinera dem med vita slim fit ankeljeans. För skorna, bära ett silveröppnat ankelband för att komplettera utseendet.

Vit knäppningskjorta med linnebyxor och silverblå kattungeklackar

vit skjorta med knappar, linnebyxor och silverblå kattungeklackar
källa

Låt oss nu göra något som tar lite av vår fantasi. Låt oss ta en titt på skorna och tänka på hur hela outfit ska se ut. Här kan du se ett par silverblå kattunge klackar. För att utforma det kan du bära en vit knäppt skjorta och breda byxor av linne för att se snygga och luftiga ut.

Röd fuskpäls med silvermetalliska kattungeklackar

röd fuskpäls med silver metallic kattunge klackar
källa

När vintern kommer har vissa människor inget emot att se mer påfallande ut genom att bära jackor. Vissa människor vill ta tillfället i akt att sticka ut från mängden genom att bära en röd fuskpäls som den här. Du kan bära den med ljusblå skinny jeans och silvermetalliska kattungeklackar för att se glänsande och iögonfallande.

Tribal tryckt minikjol med silverklackar

Tribal tryckt minikjol med silverklackar
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en outfit som ser mycket mer naturlig och mysig ut. För att skapa den där flickan bredvid kan du bära en vit t-shirt med en minikjol med stamtryck. Koppla ihop dem med silverpäls kattunge klackar för att se tjejer och vackra.

Silver asymmetrisk paljett klackar med blå cocktailklänning

silver asymmetriska paljetter kattunge klackar med blå cocktail klänning
källa

Med ett par underbara asymmetriska kattungeklackar av silverpallett som den här är det vettigt att bära dem till ett cocktailparty. För styling kan du bära den med en mörkblå mini-cocktailklänning med en kall axel. Du kan till och med bära en silverkopplingsväska med paljetter för att se mer elegant och elegant ut.

Vit knäppt skjorta med utsvängd maxikjol och paljettklackar med öppna tår

vit skjorta med knappar, en utsvängd maxikjol och paljettklackar med öppna tår
källa

Här är ett par härliga silverkorsade ankelband med öppna tå kattunge klackar. Du kan para ihop den med en vit nedskjortad skjorta och vit maxikjol för att se luftig och uppfriskande ut. En sådan förfriskning kan ofta få dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty medan andra bär kläder.

Silver metallic kattunge klackar med en vit knapp upp skjorta och en ljusrosa mini kjol


källa

Detta är ett par relativt enkla silverkattungeklackar som inte innehåller några snygga detaljer. Bara ett par vanliga metalliska silverklackar med spetsiga tår. Du kan para ihop den med en vit knappskjorta och en rosa minikjol för att se uppfriskande och feminin ut.

Silver Ribbon Sequin Kitten Heels med en svart Shift-miniklänning

silverband palett kattunge klackar med svart skift mini klänning
källa

För att skapa en superminimal cocktailfestdräkt kan en svart klänning vanligtvis hjälpa dig med detta. Till exempel kan du bära en svart miniklänning med skift med ett par kattungklackar i silverband. Du kanske vill ha en svart läderhandväska för att se smartare och mer elegant ut.

Vit blus med svarta chinos och silver metallic kattunge klackar


källa

Ett par silvermetalliska kattungeklackar som den här kan användas för att förvandla en enkel och ganska seriös outfit till en mer elegant. Du kan till exempel använda silverklackarna för att para ihop med en vit knappskjorta och svarta chinos för att ge en elegant touch till utseendet.

Här är de silverkattunge klädesidéer som jag vill dela med dig. Om du är obekväm med höga klackar, använd dem inte. Använd istället kattungehälar eller till och med lägenheter. Det finns så många stylingstekniker som kan hjälpa dig att se lång och smal ut. Att ha höga klackar är definitivt inte ditt enda alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*