Silver Sequin Dress Outfit Idéer

Silver Sequin Dress Outfit Idéer

För vissa människor kan det vara lite utanför deras komfortzon att ha på sig en guld- eller silverklänning till ett cocktailparty eller prom, eftersom den blanka klänningen kan kräva alltför mycket uppmärksamhet. För att klara rädslan bör vi börja från uppfattningsdelen. Vi borde inte ens bry oss om vad folk tycker om dig. Att klä sig snyggt är en åtgärd som möjliggör roligt och respekt. Så länge du tror att med lite självbedömning kan du klä dig vackert, du är redo att gå. I det här blogginlägget visar jag några av de bästa outfitidéerna för silverklänningar. Låt oss dyka in.

Silver långärmad paljettklänning

silver långärmad paljettklänning
källa

Jag kommer att dela med dig en outfit som är väldigt lätt att ta av. Det är en knälång klänning med silverpälsbälte och långa ärmar. Det är en avslappnad klänning som är lätt att forma. Du kan bara bära den med silverklackar för att komplettera denna fantastiska look i silver.

Miniklänning i silver med paljetter

miniklänning i silver med paljetter
källa

Här är en annan helt silver outfit, men den här gången är den mer ungdomlig och snygg. Du kan uppnå detta utseende genom att bära den miniklänning med silverkantade paljetter. Det coolaste med den här klänningen är att fransarna faktiskt är gjorda i silver. Komplettera din outfit med silvermetalliska tåklackar.

Kortärmad silverklänning med paljetter

Kortärmad skiftklänning i silver
källa

Cocktailklänningar är vanligtvis smala. Intressant är att den här klänningen klipps löst och har en avslappnad och luftig look av en streetoutfit samt den elegans som krävs för en cocktailklänning. Du kan helt enkelt ha på dig den här silverklänningsklänningen med paljetter med nakna sandaler för ett lite kantigt utseende.

Miniklänning med djupt paljetter med V-ringning och silverkrage

djup V-ringad miniklänning med paljetter silver choker
källa

Jag är inte säker på när chokertrenden började. Jag insåg inte ens att chokrarna fanns förrän jag blev kär i mode. Ibland kan en choker vara så liten detalj som tar en hel outfit till nästa nivå. Som ett exempel på lysande choker-styling består denna outfit av en silverminiklänning med en djup V-ringning och en silverchoker. Bär ett par skor som har exakt samma silverfärg för att komplettera detta helt anmärkningsvärda utseende.

Miniklänning i silver i midjan

silver miniklänning med samlad midja
källa

Här är ett intressant sätt att bära en silverklänning som en avslappnad street outfit. Det är en kortärmad silverminiklänning med rynkad midja och paljetter, som har en mer avslappnad, löst snitt. Koppla ihop den med blåklackade sandaler så att klänningen ser ännu mer avslappnad ut. Resultatet är en bekväm look outfit som är perfekt för en tjejkväll.

Silverskiftklänning med svart skinnjacka

silverskiftklänning svart skinnjacka
källa

Om jag måste föreslå en jacka som du kan bära med en silverfärgad paljettklänning är det ingen överraskning att mitt svar blir den svarta skinnjackan. Som ett exempel på en sådan outfit, bära silvermantelklänningen med en svart läderjacka, svart koppling och svarta sandaler med klack i bohostil och du kommer att se vacker, elegant och elegant ut.

Halvlång klänning i silverblomma

silver, halvtransparent blommig klänning
källa

Denna klänning är en damliknande tvålagerklänning. Det inre lagret är bara en ljusrosa klänning. Det yttre lagret är ett silver, sequined, halvtransparent lager med blommönster. Du kan forma den genom att bära den med en silverkoppling och ljusrosa klackar.

Miniklänning i svart och silver med paljetter

miniklänning i svart och silver med paljetter
källa

Om du inte vill se alltför glänsande ut men ändå vill ha lite silver kan den här miniklänningen med en svart mantel och ett subtilt silvermönster passa dig. Ett par vanliga svarta ballerinor skulle vara det perfekta valet för skorna.

Silverskiftklänning med svarta slumpmässiga ränder

silver skift klänning svarta slumpmässiga ränder
källa

Silver och svart ger ofta en bra färgkombination. Klänningen är en fantastisk demonstration av det. Bär helt enkelt silverklackar för ett unikt utseende som gör att du sticker ut på en cocktailparty med denna silverklädda miniklänning som är avslutad med svarta slumpmässiga ränder.

Svart-silver slipklänning med choker

klänning i svart och silver med krage
källa

Det här är en väldigt bedårande svart och silver glittrande slipklänning. Och det är väldigt intressant att se att istället för en typisk bred silverchoker används en smal vit choker för att matcha det vackra utseendet. För skorna rekommenderar jag att du bär klackar i silver med öppen tå.

Ljusrosa chiffong maxiklänning med djup V-ringning och paljetter

ljusrosa djup v-ringad chiffong maxiklänning paljettelement
källa

Det här är en vacker långflytande ljusrosa chiffongklänning, vars topp är fylld med silver paljetter. Denna smala klänning har också en djup V-ringning. Bär silverklackar för att slutföra den fantastiska outfit.

Bodycon-klänning med silverbälte

Bodycon-klänning med silverbälte
källa

Denna figurkramande klänning med silverbälte är designad på ett mycket intressant och unikt sätt. Den är ihopkopplad med några silver- och guldtillbehör. Dessa inkluderar silverarmband och guldbandssandaler med sandaler.

Tvådelad klänning i silver

tvådelad silver klänning outfit
källa

Detta är en sexig tvådelad silverklänning som är extremt svår att ta av. Jag förväntar mig inte att mer än fem procent av er kunde göra det här. Men den här klänningen är så snygg och unik, det är därför jag har lagt den på listan här för att inspirera dig att komma med din egen outfitidé.

Criss Cross Back silverskiftklänning med choker

Criss Cross Back Silver Shift Dress Choker
källa

För en sexig look med låg vikt, överväga att bära den här silverskärningskorsklänningen. Koppla ihop klänningen med en silver choker och silverklackar med öppna tå för att komplettera kläderna med elegans.

Bär den med White Blazer & Pale Pink Heels

vit blazer ljusrosa klack outfit
källa

När det gäller jackan som du ska ha på dig med en silverfärgad paljettklänning, förutom det uppenbara svaret som är den svarta skinnjackan, kan du också bära den vita kavajen och förvänta dig att se riktigt snygg ut. Bär den silverfärgade midjeklänningen med en vit kavaj och rosa klackar för en mer mogen look när du deltar i en cocktailparty.

Här är några av de bästa idéerna med silverpallett outfit. Du bör bara prova några liknande silverklänningar i din lokala butik och se hur du gör det. Tänk inte för mycket. Låt oss vidta åtgärder. Om du ser illa ut med dem, glöm det och prova andra outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*