Silver Metallic Kjol Outfit Idéer

Silver Metallic Kjol Outfit Idéer

Den silvermetalliska kjolen låter som något extremt svårt att ta av, men det är faktiskt inte sanningen och det är ganska lätt att forma också. Du kan till och med utforma det som om du skulle utforma en avslappnad denimkjol, och resultatet är ofta fantastiskt. Det kommer vanligtvis i form av en mini bodycon kjol eller en veckad midikjol. Hur som helst kan du enkelt bygga en avslappnad outfit ovanpå den. Vad du håller på att se är några av de bästa silvermetalliska rockoutfitidéerna jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem.

Silver metallic mini bodycon kjol med svart skinnjacka


källa

Låt oss börja listan med en snygg och super iögonfallande outfit. För att uppnå detta utseende, slå en svart tröja med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med en silvermetallisk minikjol. Du kan bara bära vita sneakers för att komplettera kläderna avslappnad.

Vit västtopp med silvervikad midikjol

vit väst spets silver plisserad kjol
källa

Här är en lite mer lågmäld outfit. Den silvermetalliska kjolen för denna outfit är en veckad midikjol och är halvblank. För att skapa en snygg och snygg outfit kan du bära en vit chiffongväst och svarta slip-on-skor. Du kan till och med bära en svart choker för att ge outfit en snygg touch.

Orange ärmlös halvtransparent chiffongtopp med silvermetalkjol

Orange halvtransparent ärmlös chiffongkjol i silvermetallic
källa

Vid första anblicken ser det ut som en väldigt ljus orange ärmlös chiffongtopp. Men om du tittar noga är det faktiskt en sexig, halvskalig topp. Du kan para ihop den med en silvermetallisk minikjol och svarta balettlägenheter för att se skarpa och enkla ut. Du kan bära en svart läderhandväska för att ge lite mer stil.

Brun corduroy-kappa med en minikjol i silver

brun corduroy kappa silver mini kjol
källa

För en super chic look kan du bära en överdimensionerad brun corduroy-kappa över en svart bodycon-tröja till toppen. Stoppa tröjan i en midikjol i metallic med hög midja för att se lång och smal ut. För skorna kan du bara bära ett par svarta balettlägenheter för att komplettera kläderna snyggt.

Vit casual blazer med en knälång silver kjol

vit, casual blazer, silver knälång kjol
källa

Inte bara kan du bära en kavaj till jobbet, du kan också bära den avslappnad. För bästa resultat, välj en avslappnad vit linnekavaj och para ihop den med en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med en silver knälång kjol och vita plattformsklackar med ankelband för att komplettera detta iögonfallande och uppfriskande utseende.

Chambray skjorta med silverblommig kjol

Chambray Skjorta Silver Flowers Skater Kjol
källa

Det här är en mycket unik outfit som också ser väldigt flickaktig och bedårande ut. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en knäppt chambray-skjorta och para ihop den med en silverblommig miniraterad kjol. För att göra kläderna ännu mer unika, använd ett par svarta gladiatorklackar för att klara kläderna.

Orange skinnjacka med silvervikad kjol

orange läderjacka silver veckad kjol
källa

Det är mycket sällsynt att se en orange skinnjacka. Och som en ännu större överraskning ser den orange jackan med silver, metallisk veckad midikjol fantastiskt ut. Koppla ihop dem med en svartvit rutig blus och svarta läderstövlar för att se glada och attraktiva ut.

Svart tecknad tryckt skjorta med plisserad midikjol i silver

svart tecknad tryckt skjorta silver paljett veckad midikjol
källa

Här är en väldigt intressant outfit som får dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty, speciellt när alla andra har eleganta och sexiga klänningar i rummet. Bär i detalj en svart kortärmad topp med ett tecknat tryck och en silvervävad midikjol med paljetter. Ett par silverklackar och en svart läderkoppling är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Svart långärmad topp med djup V-ringning och silver, metallisk veckad midikjol

svart djup V-ringad långärmad topp silver metallic plisserad kjol
källa

Denna outfit ser mycket enkel ut vid första anblicken, den är väldigt sexig och feminin och gör att du samtidigt ser så lättillgänglig ut. För att uppnå denna underbara outfit kan du bära en svart långärmad topp med en djup v-ringning och en silverveckad kjol. Gör kläderna enkla och feminina med ljusrosa klackar.

Vit chiffong väst topp med en silver veckad kjol

vit chiffongväst topp silver veckad kjol
källa

För ett kausalt och snyggt utseende kan du helt enkelt bära en vit chiffongvästtopp med en silver, metallisk veckad midikjol. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att se avslappnad och snygg ut. Du kan bära en svart choker för att se ännu mer elegant och unik ut.

Vit knapp-up skjorta med en silver mini kjol med en metall knapp knapp

vit skjorta med knappar silver silver minikjol med knappfäste fram
källa

Detta är en väldigt enkel vit och silver outfit, och den är också mycket ikonisk. Använd den med en vit skjorta med knappar. Koppla ihop den med en midjekjol med hög midja och en silverknäppning för att se lång och smal ut. Slutligen ha på dig ett silver fotledsrem med öppna tår för att se elegant ut.

Blommig långärmad topp med en silverblå midikjol

Blommig långärmad topp med silverblå midikjol
källa

För en feminin och lite mer mogen streetlook kan du bära en långärmad blommig topp med en silvermetallisk midikjol. Svarta spetsiga klackar och en svart läderkoppling är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Använd den med en ljusblå mockjacka och en grå tröja

ljusblå mockajacka grå tröja
källa

Här är en outfit som har så uppfriskande färger. För att uppnå detta utseende, använd en grå tröja med en ljusblå mockakavaj för toppen. Kombinera dem med en silverveckad kjol. Avsluta med vita sneakers för en avslappnad twist.

Använd den med en blå jeansjacka och sneakers med låga toppar

blå jeansjacka låga sneakers
källa

För att uppnå en ungdomlig och avslappnad streetoutfit kan du bära en jeansjacka med en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med en silverveckad midikjol och ett par klassiska svarta och vita Converse med låg topp för att se superavslappnad ut.

Mörkgrön tröja med silver metallisk minikjol

grå tröja silver metallic mini wrap kjol
källa

För ett minimalt utseende som också är mycket märkbart kan du bära en mörkgrön stickad tröja med en silverminiklänning. Kombinera dem med ljusrosa lägenheter för att hålla kläderna vardagliga och flickaktiga.

Här är de silvermetalliska rockoutfitidéerna som jag ville dela med dig. Det är sant att avklädning inte är så lätt som något liknande denimkjolen, men det är inte heller svårare. Du bör bara ge dessa idéer som jag försöker ha lite stylingglädje och se om de passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*