Silkejacka Outfit Idéer

Silkejacka Outfit Idéer

Idag ska jag prata om något som låter unikt, men du ser det oftare än du tror. Ämnet jag ska prata om är sidenjackan. Det kan finnas i många olika former, till exempel bomberjacka, kavaj och långrock. Siden ger dig en mjuk och bekväm touch som gör din outfit lite mer unik och djup. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina sidokläderidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Grön siden bomberjacka med vit chiffong lång topp


källa

En av de vanligaste formerna av sidenjackan är sidenjackan. Du kan mycket enkelt bygga en outfit som är både damlig och snygg. Du kan till exempel ha på dig en grön bomberjacka i siden med en vit chiffontopp. Bär dem med grå skinny jeans och ljusrosa klackar för att göra ditt utseende komplett.

Rose Gold Silk Blazer Jacket med vita skinny jeans

blazerjacka i rosa guld med vita skinny jeans
källa

Låt oss nu göra en 180 graders vändning och kolla in den här unika och snygga casual casual outfit. För det coola utseendet, bär en rosa blazer i sidenguld med en ljusgrå t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och svarta klackar med öppna tå med ankelband för att komplettera denna blanka och iögonfallande arbetsdräkt.

Svart och vit sidenbomberjacka med grå t-shirt och blå jeans

svart och vit siden bomberjacka med grå t-shirt och blå jeans
källa

Här är en annan snygg outfit. Den här gången är det en superavslappnad outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en svart och vit sidenbomberjacka med en grå t-shirt på toppen. Koppla ihop dessa bitar med blå jeans och vita sneakers för att se avslappnad, snygg och ungdomlig ut.

Svart sidenjacka med hög krage, t-shirt och smala jeans

svart sidenjacka med hög krage, t-shirt och smala jeans
källa

Detta är en mycket unik outfit med mycket östlig stil. Använd en svart texturerad sidenjacka med hög hals för denna outfit. Kombinera jackan med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för ett mer avslappnat utseende och komplettera denna snygga helt svarta outfit.

Vit sidenjacka med svart västtopp och blå skinny jeans

vit sidenjacka med svart västtopp och blå skinny jeans
källa

Inte alla sidenjackor behöver vara glänsande, några av dem är inte riktigt glänsande men har fortfarande den supermjuka konsistensen. Här finns till exempel en vit, icke-blank sidenjacka som kombineras med en svart västtopp och mörkblå skinny jeans. Använd svarta spetsiga klackar för att komplettera det här superchika utseendet.

Grå och vit draperad sidenjacka med skiftklänning

grå och vit draperad sidenjacka med skiftklänning
källa

Detta är en mycket intressant slipsjacka. Det är en grå och vit sidenjacka. För att sätta en damliknande och luftig outfit runt jackan kan du bära en grå miniklänning. Bär grå öppen tå ankelband för skorna för en unik grå och vit look.

Svart långjacka i siden med grå skinny jeans

svart longline sidenjacka med gråa skinny jeans
källa

Om du vill se längre och smalare ut kan en bra långjacka med rätt smal passform ofta hjälpa. Till exempel, här är en svart långfärgad sidenjacka som kan få dig att se supertunn ut. Använd den med en ljusgrå t-shirt, grå skinny jeans och svarta loafers för att komplettera detta snygga och luftiga utseende.

Grå sidendräktjacka med svarta chinos

grå sidendräktjacka med svarta chinos
källa

För er som behöver klä sig formellt för att arbeta, här är en härlig outfit som ser formell och snygg ut samtidigt. Till toppen kan du bära en vit skjorta med knappar och en grå sidendräktjacka. Kombinera dem med svarta chinos och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera denna kraftfulla outfit.

Vit bomberjacka med mörkblå skinny jeans

vit tryckt bomberjacka med mörkblå skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en mycket kreativ och snygg street outfit. Jackan här är en vitmönstrad bomberjacka i siden. Du kan kombinera den med en svart tröja och mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära antingen vita sneakers eller den klassiska low-top Converse i svart och vitt för att komplettera det fantastiska utseendet.

Tre-fjärdedig ärmjacka i vitt siden med svart topp

vit sidenjacka med trekvartärmar och svart crop top
källa

Detta är en sexig outfit med låg vikt som är perfekt för företagsevenemang. Detta är särskilt för dig som vill se bäst ut på en fest utan att ha på dig kostymer. För att forma denna outfit kan du bära en vit sidendräktärmad jacka och en svart mock neck crop top. Bär den med vita sidobyxor med breda ben och ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Blågrön sidenjacka i kinesisk stil med jeans

Sidenjacka i kinesisk stil med blågrönt siden och jeans
källa

Ibland när du vill bli riktigt kreativ med din outfit är det kul att låna idéer från en annan kultur. Låt oss till exempel titta på denna unika östliga stil. För att uppnå det här utseendet, använd en kricka silkejacka i kricka. Kombinera jackan väldigt intressant med blå jeans och svarta ballerinor för att komplettera utseendet.

Grå sidendräkt med vit bomullslångärmad T-shirt

grå sidendräkt med vit bomullslångärmad T-shirt
källa

Här är en annan bra outfitidé för dig som behöver bära en kostym för att kunna arbeta. Till skillnad från dina typiska formella dräkter kommer den här grå sidendräkten att få dig att se vacker och smal ut. Kombinera den bara med en vit långärmad T-shirt och ljusrosa spetsiga tåklackar för att se vackra och lite unisex ut samtidigt.

Ljusgrå sidenblazer med svarta chinos

ljusgrå sidenblazer med svarta chinos
källa

Här är en något mindre formell affärsdräkt som borde vara acceptabel även om den formella klädkoden är strikt. För att avsluta denna outfit, para ihop en ljusgrå sidenblazer med svarta chinos. Bär svarta ballerina-lägenheter med dina skor för att ge en elegant touch till din outfit.

Svart broderad sidenjacka med hög halsringning och röd topp

svart broderad sidenjacka med hög hals och röd topp
källa

Detta är en annan väldigt unikt designad outfit som lånar en östlig stil. Använd en svart och röd broderad sidenjacka med hög krage med denna outfit. Använd den med en röd t-shirt, svarta skinny jeans och svarta klackar för att se snygg och unik ut.

Här är några riktigt snygga idéer av silkejackor som jag vill dela med dig. Som du kan se är dessa kläder ganska lätta att ta av. Du behöver verkligen inte vara i din bästa form för att visa upp skönheten i var och en av dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*