Silkeblus Outfit Idéer

Silkeblus Outfit Idéer

För att se elegant och iögonfallande ut, hjälper en sidenblus dig att göra just det på ett helt naturligt sätt. När du hör ordet ”silke” kanske du tycker att det är något du bara bär för cocktailparty, barnvagnar eller formella evenemang. I själva verket kan du enkelt införliva detta i dina affärsavslappnade kläder eller till och med gatukläder också. Det ser riktigt bra ut om du parar ihop den med jeans eller kjolar. För att visa dig ännu fler sätt att utforma det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sidenblusutrustning för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart sidenblusblus med smala jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig är de mest populära färgerna för sidenblusen vita och svarta. För att starta listan med ett snyggt och djupt utseende, låt mig visa dig en som använder en svart sidenblus. I det här fallet är blusen en svart sidenblus med V-ringning och kombineras med svarta skinny jeans. Koppla ihop den med svarta klackar och en rodnande rosa läderhandväska för att ge en damliknande touch till utseendet.

Mörk lila sidenblus med svart läderväst

mörk lila sidenblus med svart läderväst
källa

Här är en mycket intressant och kreativ outfit. För att forma detta utseende kan du bära en mörklila sidenblus och toppa den med en svart läder- och fuskpälsväst. För resten av klädseln, använd ljusblå blommiga broderade jeans och blå loafers för att se unika och snygga ut.

Vit sidenblus med svarta skinny jeans


källa

För att skapa ett uppfriskande och elegant affärsläge, här är en outfit som är ganska lätt att ta av som du ska prova. För toppen, använd bara en vit sidenblus med en silverkedja. Kombinera dem med svarta skinny jeans med manschetter och en svart fotledsrem med klackar med öppen tå.

Marinblå siden upp knäppning blus med svart och silver midikjol med paljetter

Mörkblå sidenblus med knappar och svart och silver midikjol med paljetter
källa

Detta är ett väldigt attraktivt affärsavslappnat utseende med några riktigt smidiga detaljer som gör att du sticker ut från mängden. Den perfekta kombinationen av en marinblå knäppt silkesskjorta och en svart midikjol med hög del och vacker silverfärgad paljettdetalj. Använd svarta spetsiga klackar för en särskilt elegant touch.

Blush Pink Silk Button Up-blus med en ljusgrå kavaj


källa

För att se lite mer mogen och lite iögonfallande ut för jobbet, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en rodnande rosa sidenblus med en ljusgrå kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och ett par klackar med leopardtryck för att se både snygga och sofistikerade ut.

Lime Green Silk långärmad topp med blå mamma jeans

ljusgrön silke långärmad topp med blå mamma jeans
källa

Det finns färger som ser väldigt coola ut när de presenteras blanka. Limegrön är en av de supercoola färgerna. Som du kan se gör denna ljusgröna sidenblus denna outfit mycket snygg och iögonfallande. Bär den med blå mamma jeans och svarta och vita tryckta ballerina lägenheter för att slutföra denna outfit.

Ljusgul blus med crepe longline chiffongrock

Ljusgul blus med crepe longline chiffongrock
källa

För att forma detta avslappnade och snygga utseende kan du bära en ljusgul sidenblus med knappar och para ihop den med en lång crepe chiffongrock. För byxorna kan du bära ljusgröna raka ben och raka benlinnebyxor, samt ett par ljusrosa lägenheter för att se luftiga och uppfriskande ut.

Vit sidenblus med knappar och ljusblå skinny jeans

vit sidenblus med knappar och ljusblå skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på något du kanske vill ha på dig för avslappnade fredagar för att se elegant och snygg ut. För att forma detta utseende kan du bära en vit sidenblus med knappar som kommer med några snygga silverknappar. Kombinera blusen med ljusblå skinny jeans och röda remmar med klackar med öppna tår för att se enkla och smala ut.

Svart och röd prickig skjorta med knappar upp med smala jeans

svart och röd prickad skjorta med smala jeans
källa

Detta är en mycket unik prickig skjorta. Det måste vara strukturen i siden som gör denna röda och svarta prickiga sidenskjorta så annorlunda än andra mer typiska prickiga skjortor. För att skapa en elegant outfit kan du helt enkelt bära mörkblå skinny jeans och ett par svarta loafers för att se extra elegant ut.

Svart och vit prickblus med smala jeans

svart och vit prickig blus med smala jeans
källa

Låt oss nu prata om en mer typisk och naturlig prickig blus. Det är en svart och vit prickig sidenblus som kombineras med svarta skinny jeans. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för skorna och en stor svart läderhandväska för att se elegant och ren ut.

Vit sidenblus med djup V-ringning och svarta, beskurna byxor

vit sidenblus med djup V-ringning och svarta, beskurna byxor med vida ben
källa

Om du inte har något emot att visa upp lite hud, här är en snygg och sexig outfit som gör att du kan sticka ut från mängden vid ett formellt evenemang utan att ha på dig en snygg och damliknande klänning. För att forma denna outfit kan du bära en vit sidenblus med en djup v-ringning och svarta, avskurna byxor med vida ben. Använd svarta och silverbandiga sandaler med paljetter för att avsluta din outfit.

Rose Gold Silk Button Up Shirt med ljusblå skinny jeans

rosa guld sidenskjorta med knappar och ljusblå skinny jeans
källa

Om du älskar att bära jeans och hatar att bära klänningar, här är en semi-formell outfit som du kan bära på en cocktailparty eller andra semi-formella evenemang. På toppen bär du en rosa guld sidenblus med knappar. Använd den med ljusblå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Ljusgrå kortärmad sidentopp med svarta chinos

ljusgrå kortärmad sidentopp med svarta chinos
källa

Här är ytterligare en semi-formell borderline-outfit för dig som älskar att bära byxor. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en grå kortärmad sidentopp och para ihop den med svarta chinos och ett smalt brunt läderbälte. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att ge en elegant twist på din outfit.

Vit sidenblus med svart penna kjol

vit sidenblus med svart penna kjol
källa

Om du undrar om du kan bära en sidenblus på kontoret är svaret ja och bilden ovan är bevis. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit sidenblus med en svart penskjol. Para ihop dem med blekrosa spetsiga tåklackar för att komplettera klädseln damliknande.

Hoppas att du gillar idéerna med sidenblusutrustning som jag delade med dig ovan. Om du är nybörjare i silkeslitage är idéer verkligen ett bra ställe att börja. Det kan verkligen hjälpa till att lägga till ditt outfit-spel, särskilt om ditt mål är att se mer elegant ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*