Silkeblus Outfit Idéer för kvinnor

Silkeblus Outfit Idéer för kvinnor

Ofta när du bär en vit skjorta med knappar känns det som om du bara kan lägga till lite mer detaljer för att se lite bättre ut. Ett mycket enkelt och vackert sätt att göra detta är att ha på sig en sidenblus istället för en typisk vit skjorta. Strukturen på det halvblanka siden gör att du ser mer feminin och attraktiv ut. För de av er som försöker se mer ladylike ut är detta förmodligen ett av de bästa sätten att göra det, särskilt när det gäller träningsdrag. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sidenblusutrustning som jag ska visa dig.

Vit sidenblus med knappar och blå skinny jeans


källa

Till att börja med den här listan med outfitidéer, kommer jag att visa dig en väldigt enkel och lätt att ta på dig casual casual outfit. För toppen kan du bara bära en vit smal sidenblus för att se lång och smal ut. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Bär ett par röda klackar och en svart läderhandväska för att komplettera din outfit på ett attraktivt sätt.

Vit sidenblus med knapplås och grå kofta

vit sidenblus med knapplås och grå kofta
källa

För att se mysig och mogen ut samtidigt på jobbet, här klär du dig. Bär en vit långärmad sidenblus med knappar och en grå kofta på toppen. Kombinera dem med mörkblå slim fit-jeans. Slutligen ha på dig ett par högklackade leopardtryck för att lägga till en sofistikerad touch till det övergripande utseendet.

Vit sidenskjorta med knappar och blå jeans med hög midja

vit sidenskjorta med knappar och blå jeans med hög midja
källa

Ett väldigt enkelt sätt att göra dig ladylik och snygg samtidigt är att bära en sidenblus med jeans och läderbälte. I det här fallet väljs en vit sidenskjorta som matchar de höga midjeblå jeansen och ett brunt läderbälte. Bär bara svarta balettlägenheter eller klackar för att se rena och eleganta ut.

Vit långärmad blus med grå chinos med raka ben och ärmslut

vit långärmad blus med grå chinos med raka ben och ärmslut
källa

Låt oss glömma bort dina favoritmager jeans för ett ögonblick för att skapa denna luftiga och något unisex casual casual outfit. Använd istället grå chinos med breda, raka ben för en mer luftig känsla. Koppla ihop byxorna med en vit sidenblus och ett par beskurna läderstövlar med öppen läder för att göra din outfit stilfull.

Vit halvtransparent skjorta med knappar och en grå slips och chinos

vit sidenskjorta med knappar och grå slipsbyxor
källa

Att bära en minimalistisk och konstnärlig outfit är det en mycket bra idé att bära en grå och vit outfit. Du kan till exempel helt enkelt ha på dig en vit långärmad sidenblus med knappar och ljunggrå chinos för att komplettera outfit. Koppla ihop dem med grå klackar för att komplettera utseendet med stil.

Vit nyckelhåls sidenblus med svart långfärgad kavaj

vit nyckelhåls sidenblus med svart longline blazer
källa

Detta är en annan mycket konstnärlig och unik outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit sidenblus, avslutad med en sofistikerad och subtil nyckelhålsdetalj. Koppla ihop den med en svart kavajjacka och ljunggrå tweed-chinos. Lägg till ett par svarta loafers i mixen för att se snygg och konstnärlig ut.

Vit sidenblus med djup V-ringning och svarta chinos med vida ben

vit sidenblus med djup V-ringning och svarta chinos med vida ben
källa

För att skapa det sexiga formella evenemanget eller cocktailparty-utseendet kan du bära den här vita sidenblusen med lång ärm och en djup V-ringning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med svarta vidbenbyxor. För skorna, ha på dig ett par svarta gladiator sandaler så att du sticker ut ännu bättre.

Vit silkesskjorta med knappar och svarta slim fit-jeans

vit sidenskjorta med knappar och svarta jeans med smal passform
källa

Använd den svartvita färgkombinationen för att skapa denna superenkla och diskreta affärsavslappnade outfit. Till exempel kan du bara bära en vit sidenblus med smal passform och svarta jeans med smal passform. Lägg till ett par röda öppna tåremmar för att göra denna outfit mer unik och iögonfallande.

Vit skjorta med matchande jeans och svart öppen tåklack

vit skjorta med matchande jeans och svarta klackar med öppen tå
källa

För att se pojkaktig och reserverad sexig ut samtidigt kan du lämna de tre övre knapparna på din skjorta öppen och bära en spetsbralett under. Till exempel kan du bära en vit sidenblus över en svart spetsbralett för toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och svarta öppna klackar för att slutföra outfit.

Sidenblus med svarta jeans och klackar i smal passform

Silkeknappsblus med svarta smala jeans och klackar
källa

Här är en väldigt enkel men snygg business casual outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit sidenskjorta med knappar och ett silverhalsband. Använd den med svarta slim fit ankeljeans och svarta mockaklackar för ett rent och elegant utseende.

Vit långärmad blus med rund halsringning och avslappnad passform och tweedbyxor

vit långärmad blus med rund halsringning och avslappnad passform och tweedbyxor
källa

För att forma denna enkla och konstnärliga outfit, här är några saker du kan göra. Använd en vit, löst sittande blus med sidenhalsad siden för toppen. Kombinera den med smala byxor i ljunggrå tweed för att se unik och mysig ut. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna så enkla som möjligt.

Kortärmad sidenblus med knappar och svarta jeans med smal passform

Kortärmad sidenblus med knappar och svarta jeans med smal passform
källa

För att uppnå detta snygga och konstnärliga svartvita utseende kan du bära en vit kortärmad sidenskjorta med knappar och svarta slim fit-jeans eller chinos. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Nyckelhåls sidenblus i mock-hals med svarta höghus

Silkeblus med nyckelhål i mock-hals och svarta höghusar
källa

För att få en sexig outfit med låg nyckel som inte nödvändigtvis innebär att du visar mycket hud kan du bara ha en vit sidenblus med en mycket subtil nyckelhålsdesign. Kombinera den med svarta klänningbyxor eller chinos med hög midja. Bär dem med svarta öppna tåklackar med fotledsremmar för att ge en elegant touch.

Hoppas att du gillar idéerna för sidenblusutrustning som jag just pratade om i listan ovan. Försök att ersätta dina typiska vita skjortkläder med dessa kläder och känn förändringen i din energi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*