Shiplap i din heminredning

Shiplap i din heminredning

Shiplap ökar tack vare bondgårdar och rustika dekorstilar som är mycket trendiga nu. Men vad är shiplap i alla fall? Shiplap är en träplanka som ofta används utomhus i skjul och ladugårdar, liksom sidospår. Varje bräda fräsas och ansluter nära till nästa, vilket skapar en distinkt linje mellan de enskilda lagren.

Shiplap kan användas som väggbeklädnad, takdekor eller till och med för att täcka golven. Det är ett mycket mångsidigt material som kan användas var som helst. En sådan inredning kan användas i hela huset och i vilket rum som helst. Men kom ihåg att det i badrummen ska behandlas mot fukt. Om du vill prova den här heminredningsidén och letar efter inspiration, leta inte längre, den är där!

Shiplap i mindre doser

Shiplap kan användas i mindre doser i din heminredning: bara på en accentvägg eller i stället för en sänggavel i ditt sovrum. Det ger rummet komfort, struktur och en inbjudande känsla. Om du har ett mindre rum som du vill intressera dig för, måla det antingen en mer dramatisk mörk eller ljus färg: marin, svart, grå, rosa eller någon annan nyans. En sådan accentvägg gör att ditt kök, väggenheten, hemmakontoret eller något annat rum sticker ut, och du kan göra skeppsluckan ännu mer märkbar vertikalt.

Shiplap överallt

Shiplap i hela rummet, särskilt målat vitt, känns luftigt och mycket inbjudande. Det är väldigt aktuellt för vindutrymmen – täck alla väggar och tak och ditt utrymme kommer att se mycket större ut och fullt av ljus. Du kan lägga till värme och mysighet i rummet genom att välja sand- och jordfärger för fartyget eller helt svart eller mörkblått, eftersom atmosfäriska rum är mycket populära och trendiga.

25 sätt att använda Shiplap i din heminredning |  Bohemiskt vardagsrum.
25 sätt att använda Shiplap i din heminredning |  Hem sovrum, Hem.
8 sätt att dekorera med Shiplap för ett modernt bondgårdsutseende |  Den.
Prisvärd DIY Shiplap Walls |  Diy shipl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*