Semesterhus 18stone Barn

Detta fritidshus ligger i Corippo, Schweiz. Det har ett mycket distinkt utseende med en robust stenbelagd exteriör, ofullständig taklinje och en stark rustik känsla. Du kanske tror att det ser ut som en gammal ladugård och du skulle vara på plats. Detta brukade vara en djurlada, som ursprungligen byggdes 1850. Den omvandlades till ett modernt fritidshus av Rafael Schmid Architects studio. Projektet var utmanande, särskilt med tanke på det begränsade utrymmet teamet hade att arbeta med.

Ladugården har en total yta på 68 kvadratmeter i två plan. Som förväntat finns det en mycket stark kontrast mellan byggnadens insida och utsida. Utsidan har bevarats så mycket som möjligt, med vissa modifieringar och tillägg naturligtvis. Interiören har dock fått en helt ny design för att bli en lämplig bostadsyta.

Interiören avslöjar en ren och enkel samling av utrymmen. Vardagsrummet och matplatsen kombineras i en och en trappa, som också fungerar som ett förråd, ger tillgång till det privata området i huset, där sovrummet ligger. Det finns väldigt lite färg inuti och alla väggar är vita, medan golv, tak och möbler är gjorda av trä med en naturlig, lätt finish. Detta bidrar till att skapa en lätt och luftig interiör och att kompensera för de små fönstren. Huset är också mycket intressant eftersom det är helt självbärande. Det har solpaneler på taket som genererar all nödvändig energi, och det hämtar vatten från en naturlig källa som ligger i närheten.

18 Stone Ave, Shrewsbury, MA 01545 |  MLS # 72716668 |  Redf
Manassas Va bilder, stockfoton och vektorer |  Shuttersto
18 Stone Hill Road, Westminster MA Fastighetsförteckning |  727062
18 Stone Ridge Dr, Mickleton, NJ 08056, MLS # NJGL247606.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*