Scarf Dress Idéer

Ibland behöver du inte köpa en klänning. Du kan göra det själv. Undrar du hur du gör det? Enkelt och väldigt enkelt. Du kan skapa en halsduksklänning. Logiskt sett behöver du en halsduk som är tillräckligt stor för att användas på klänningen. Inte din kopp te? Oroa dig inte; Det finns andra sätt att se fantastiskt ut i en halsduksklänning.

På sommaren är det viktigt att bära något som är lätt, avslappnat och smickrande på huden. Ju lösare du går, desto bättre. Sjalklänningar är perfekta för dessa tillfällen. Du kan bära den på stranden, men också i staden. I det här inlägget kommer du att lära dig att utforma din klänning som en vanlig vardag. Vi kommer också att ta reda på hur it-flickorna bär den här härliga häftklammern.
Bläddra ner för att se underbara outfitidéer.

Silkesfärgad halsdukklänning

Scarf klänning färgglada aimee
källa
Aimee Song vet definitivt hur man klämmer fast det där scarf-dress-utseendet. Hon bär den här sommarkombinationen som ett vardagligt utseende.
Du kan enkelt återskapa din outfit. Hitta klänningen som den här. Den måste vara gjord av siden och färgstark som den här vackra DFV på bilden ovan. Aimee med ett bälte av samma material som en klänning. Hon valde uttalande smycken – örhängen och armband.

Klänning i pastellfärgad halsduk

Halsduk klänning pastellpalett
källa
Vilket trevligt sätt att bära din sjalklänning. Det är praktiskt taget lindat runt din kropp, men det lyfter också fram din kroppsfigur.
Klänningen har vackra pastellfärger som ser ut som ett konstverk. Ärmarna är en klocka och klänningen har en V-ringning. Vi kan säga att den här klänningen ser ut som en kimono. Den är gjord av det finaste siden. Se till att du är mycket smickrande och bekväm.

Gör din klänning (del i)

Scarf klänning gör din egen 1
källa
Leandra Medine står bakom Man Repeller-webbplatsen. Hon har en stor känsla för stil och är väldigt excentrisk. Hon är också en av mina favoritpersoner någonsin!
Hon visar oss hur du gör din egen klänning med två halsdukar. Välj mönster och prova!

Gör din klänning (del II)

Scarf klänning gör din egen 2
källa
Det är Leandra igen och visar hur vi kan göra din halsduk till en klänning. Det är lätt! Du bör använda två halsdukar, binda dem på axlarna och spänn fast dem med det lilla svarta bältet!
Du kan bära båda klänningarna med sandaler, höga klackar eller bara flip flops.

Färgstänk

Halsduk klänning färgstänk
källa
Klänningen är en kombination av halsduk och ärmtopp. Det skulle nog inte vara så intressant om det var i en nyans. Detta färgstänk och mönster är något du måste prova!
Den här tjejen vet verkligen hur man bär den här kombinationen. Hon valde korkplattformsandaler för ett super enkelt och avslappnat utseende. Du kan utforma det med lägenheter eller klassiska höga klackar för att göra en intressant mix.

På landningsbanan

Scarf klänning bana
källa
Italienare är kända för sin passion för dessa typer av tryck och sidenmaterial. Dolce & Gabbana, Gucci eller Versace är några av de märken som har lagt till halsduksklänningar i sina kollektioner.
Denna blandning av mönster är för de modiga tjejerna. Du borde veta hur du utformar en klänning så här, så försök att para ihop den med lågmälda detaljer.

Pompoms

Scarf klänning pom poms
källa
Att se pomponger på klänningarna betyder att du kan veta i förväg att klädseln kommer att vara fantastisk. Den här klänningen är DIY. Du kan enkelt knyta en spännande lång och stor halsduk och skapa en klänning. Se till att det har pom poms dock! Vik upp klänningen med en stor slits på ena sidan.
Du kan utforma den för vardag och för semester vid havet.

Täck den med jeans

Halsduk klänning lager
källa
Har du någonsin velat bära din klänning över jeans och en vit t-shirt? Nej? Tja, med en halsdukklänning som är mer än möjligt.
Denna fashionista bestämde sig för att lägga sin röda tryckta sjalklänning över raka jeans och den vita t-skjortan. Hon bestämde sig för lila bandiga sandaler och den beige kopplingen. Denna kombination är perfekt för eleganta tillfällen eller för sen kväll.

Tryckt halsdukklänning

Tryckt halsdukklänning
källa
Han kan vara en av de typiska presentatörerna av halsdukklänningar. Det är snyggt med en halterringning. Den har svarta kanter medan utskriften är i mitten. Du kan utforma den här klänningen för många eleganta tillfällen med höga klackar, läderjacka eller en lång chic kappa.
Var inte rädd för att utforma den här härliga tryckta klänningen. Det ser bara perfekt ut.

Rosa halsdukklänning

Halsduk klänning Victoria hemligheter
källa
Om Victoria Secret ängeln bär en klänning, måste den vara bra. Du vet vad det betyder? Ja, du måste återskapa den.
Den här rosa tryckta klänningen ser fantastisk ut. Den har en V-ringning och ett asymmetriskt snitt. Det ser verkligen ut som om du gjorde det själv. Kombinera den med flip-flop sandaler, lägenheter eller korkplattformar.

Street style slitage

Halsduk klänning street stil
källa
Flickor som bär high street-stil överraskar mig hela tiden. De sviker mig aldrig för jag lär mig alltid något nytt.
Den här modebloggaren och redaktören bestämde sig för den här svartvita tryckta sjalklänningen. Hon spände upp men lämnade den låga V-halsen och den stora slitsen framför. Vi kan alla se att det ser sexigt ut, men inte provocerande. Du kan para ihop den här härliga klänningen med klassiska vita sneakers för en blandning av cool och avslappnad look.

Gör en sarong

Sjal klänning sarong
källa
Sarong är en typ av klänning som du vill ha på sommaren. Det är helt bekvämt att göra den här axelklänningen när temperaturen är hög.
Du kan bära den med dina bikini vid poolen eller på stranden. Styling för och på kvällen med platta sandaler, snörskor är det perfekta valet.

Tvåfärgad halsdukklänning

Tvåfärgad halsdukklänning
källa
Jag älskar dessa tvåfärgade sidenklänningar. Som sagt, detta är mycket smickrande att bära. Med dessa pastellfärger kan du vara säker på att du är på trend och samtidigt är dessa klänningar klassiska. Du kan utforma den för många olika evenemang.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*