Sätt att lägga till textur till din heminredning

Sätt att lägga till textur till din heminredning

När vi pratar om att göra heminredning djärvare och svalare är det enklaste att lägga till färg eller konsistens, eller båda, för att krydda det lite. Idag vill jag diskutera att lägga till texturer för att lägga till texturer ger en extra dimension som omedelbart gör ett rum mer intressant. Hur kan du lägga till texturer i din heminredning?

textilier

Textilier är det enklaste och mest prisvärda sättet att lägga till textur i din heminredning. Mattor, gardiner, överkast, möbelöverdrag, kuddar och till och med klädsel kan enkelt förvandlas och krydda ditt utrymme lite. Fuskpäls, stickade plagg, virkning och sammet skapar ett gott humör och gör ditt interiör naturligt mysigare.

Metallisk inredning

Metallinredning är mycket populär idag, oavsett vilken metall du väljer, den kommer att se fantastisk ut. Varje typ av metaller eller bara metallinredning kan göra ditt utrymme svalare, och du kan hitta coola metallacenter för varje stil och färgschema. Mässing, koppar och silver ger din interiör en lite glamorös känsla, och rostiga exponerade rör hjälper till att behålla den industriella eller steampunk-inredningen.

Skog

Trä kan vara bland ledarna när det gäller att lägga till textur i din heminredning. Det används överallt från möbler eller golv till tillbehör till accentväggar. Trä av alla slag, men särskilt grovt trä, ger lätt dekorationen av rummet en viss struktur. Naturligtvis kan du också gå på trägolv för att visa upp den vackra trästrukturen, men det finns mer originella sätt att göra det: välj trähyllor med råa kanter till ditt kök, eller skapa väder eller dörrar av väderbitna trä och visa upp alla träets skönhet!

Sten tegel

Tegelstenen är väldigt populär och mycket trendig just nu, särskilt väggar med tegel accenter som passar alla interiörer, från industriella till söta flickaktiga. Om du inte har coola ursprungliga tegelväggar, gå till konstgjorda tegelpaneler som ger dig en modern funktion för ingenting. Sten, kanske till och med konstruerad sten, kan användas för att klä väggar, eldstäder, ryggstänk och till och med hela badrum eller duschar.

Ge ditt hem lite karaktär och lägg till textur på dina väggar med.
Tio sätt att lägga till textur i ditt hem - Har du någonsin dekorerat en.
9 sätt att lägga till textur i ditt hem |  Övergångs heminredning, Diy.
35 sätt att lägga till textur i din heminredning |  Snygg matsal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*