Sätt att införliva Ikea Malm Dresser i din inredning

Sätt att införliva Ikea Malm Dresser i din inredning

Malm byrå från IKEA är en lysande bit, jag har aldrig sett en enklare men mer genial förvaring! Den är lämplig för alla typer av interiörer: glamorös, minimalistisk, modern, retro, skandinavisk, rustik och så vidare – vilken stil du än kan tänka dig. Det kan enkelt hackas för att passa alla rum: det kan vara ett nattduksbord för ett sovrum, ett skötbord för en barnkammare, en byrå för din garderob, en förvaringsdel för ett hemmakontor. Måla om det, lägg till mönster, färger och knappar, eller lägg bara till textur i lådorna – det är som ett tomt papper som väntar på att din kreativitet ska bli verklighet. Klicka här för praktiska DIY-instruktioner om hur du hackar en Malm-byrå.

IKEA Malm Dresser Hacks

Hur hackar jag IKEA Malm-byråer? Den enklaste idén är att krydda din byrå med några handtag, drag och knappar – metallic, glas, trä eller andra, så att din byrå får ett nytt utseende direkt. Ett annat sätt är att måla din byrå på nytt med några färger – helt, bara med några lådor eller med en ombre eller lutningseffekt. Du kan enkelt fräscha upp din Malm byrå med kontaktpapper eller tapeter genom att helt enkelt fästa den på objektet eller i några lådor. Lägga till bänkskivor, metalliska hörn, väderbitna träpaneler, geometriska dekorativa paneler – det här är bara några hack som gör att du kan kombinera dem med de tidigare. Ändra byråns funktion, gör den till en TV-enhet, ett skötbord för en plantskola eller ett förvaringsobjekt under sängen. Kolla in de fängslande hackarna nedan!

Möjligheter att integrera IKEA Malm Dresser

Att integrera en byrå från IKEA Malm i din heminredning är lätt: Malm byråer är mycket neutrala och passar enkelt in i minimalistiska, skandinaviska, samtida, boho och moderna rum. Det är välkommet var som helst från garderober till dagis, och även utan hackar kommer det att vara en bra idé. Du kan också lägga till några Malm-byråer under sängen för att maximera lagringsutrymmet utan att röra utrymmet – detta är en fantastisk lösning för ett barns rum. Du kan till och med bygga en hel vägg av IKEA Malm byråer som delar rummet med dem – du får gott om lagringsutrymme.

Från den senaste utgåvan av Llamas Valley - önskan att inspirera.
37 sätt att införliva IKEA Malm Dresser i din inredning.
37 sätt att införliva IKEA Malm Dresser i din inredning |  Sovrum.
57 sätt att införliva IKEA Malm Dresser i din inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*