Sängkläder pojkar rum

Sängkläder pojkar rum

Att designa ett barns rum slutar inte utan coola sängkläder som fortsätter, eller åtminstone ser ut att matcha, temat för rummet. Idag vill jag dela med mig av några häftiga idéer för pojkesängkläder – dina söner kommer att älska det!

Sängkläder vid havet och på stranden

Hav, strand, surfing och marina är bland de mest populära teman för pojkarum och därför för pojkens sänglinne. Du hittar sängkläder i alla nyanser av blått, med marina ränder, surfbrädor, ankare, båtar, fartyg, åror och så vidare. Och glöm inte pirattema! Det kräver också några marina motiv. Färgkombinationen och utskrifterna beror på vad din son föredrar.

Nörd sängkläder

Är din son ett fan av Spider Man? Gillar han Star Wars? Vad kommer han att säga till Jurassic World? Om han har några favoritfilmer, serier, karaktärer eller andra kan du hitta sängkläder med utskrifter som denna och han kommer att bli så förvånad att du inte kommer att ångra dig!

Grafiskt sänglinne

Grafiskt svartvitt sänglinne med en skandinavisk känsla är en bra idé för både pojkar eller flickor och ett delat rum. Det ser könsneutralt ut och passar utmärkt för alla minimalistiska, moderna eller skandinaviska utrymmen. Om du tycker att det är tråkigt eller dystert, lägg till några färgglada kuddar och voila!

Dinosaurie sängkläder

Detta är ett av de mest populära alternativen eftersom de flesta pojkar älskar dessa monster. Det kan vara stiliserat djärvt dinosauriesängkläder som får din son att skratta, eller riktiga dinosaurie-sängkläder som kommer att glädja honom. Jurassic World-fans kommer naturligtvis att älska det!

Fordons sängkläder

Bilar, traktorer, brandbilar och andra fordon är de mest traditionella tryck för pojkesängkläder. Det passar de flesta pojkarnas rumstema, och han kommer att bli förvånad om han gillar att leka med leksaksbilar och lastbilar (och de flesta pojkar också).

Tryckt sänglinne

Olika utskrifter gör att ditt barn tittar på lakan med intresse och gör sänggåendet roligt och coolt. Så hitta djärva sängkläder med ränder, robotar, tigrar eller något annat tryck som dyker upp i ditt sinne och du tror att det kan vara lämpligt för din sons rum.

Fet eller neutrala lakan – det är upp till dig och din son. Sängkläder som är för djärva eller neonfärgade kan förhindra att ditt barn somnar. Om neutralt sängkläder verkar för dystert för dig kan det alltid munas upp med starka kuddar eller ett täcke.

Boys Bedroom Inspiration |  Crate och Barr
Bylines sängkläder |  Pojkarumssängkläder, Pojkarummet blått, Blå pojkarens sängkläder
Sovrumsmöbler för pojkar för Ki
Pin på Sewi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*