Sängkläder Idéer Flickrum

Sängkläder Idéer Flickrum

Vi har redan delat några idéer för sängkläder för pojkarum och nu vill jag fortsätta temat för dem som har döttrar och dela några flickors sängkläder. Gör dig redo att passera, de är bedårande! Och om du inte har en dotter ännu, vill du att en ska köpa henne dessa lakan!

Sänglinne i pastell för flickorum

Gungande pastellfärger är en av de mest populära idéerna för alla tjejer – både vuxna och små barn. Söta och mjuka färger är bäst för att visa upp din kvinnlighet och hjälpa dig somna. Blanda flera pastellfärger eller välj vitt sängkläder med söta pastellfärger – det kommer att se fantastiskt ut när som helst. I år är pastellfärgerna i framkant: rosenkvarts och lugn är årets färger. Så se till att de är på trend.

Blush och rosa sängkläder

Jag tycker att det här sängkläderna bör placeras i en separat kategori som rosa och alla dess färger är mycket populära för flickors sovrum och naturligtvis sängkläder. Den här färgen är här för att skapa ett prinsessrum, speciellt om du väljer tuftade, rufsiga eller strukturerade rosrosa sängkläder.

Djärva sängkläder för flickorum

Djärva och färgglada sängkläder för tjejer är ännu mer populära än för pojkar. Alla typer av tryck och mönster, från prickar och ränder till ananas och regndroppar i alla färger och nyanser, kommer att göra dig yr! Du hittar nästan vilket tryck eller färg som helst som matchar temat och stilen för din plantskola. Blanda olika tryck som B. prickar och hjärtan eller ränder för en svalare look. Rävar, träd, frukt, glass, blommor – det finns tryck för varje säsong och tid. Kom ihåg att färger eller mönster som är för ljusa kan hindra ditt barn från att sova bra.

Geek Girls sängkläder

Geek-sängkläder är mer populära bland pojkar, men det finns också några mycket söta uppsättningar för tjejer som Little Mermaid eller Hello Kitty.

Neutrala färgade sängkläder för flickorum

Neutrala sängkläder är alltid i trend och passar bra med alla rumsinredningar, speciellt om de har en unik säng eller en superfet interiör, kan den ge en lugnande touch. Några mycket ljusa och utspädda nyanser hjälper din dotter att somna snabbare. Om du tycker att det är för tråkigt, lägg bara till pastell eller färgglada kuddar eller en täcke.

11 sovrums idéer för Little Gir
Toowoomba på Instagram: ”Om jag någonsin hade en tjej skulle det här.
14 coola tonårssovrumsidéer - moderna tonårssovrum dec
20 kreativa flickrumsidéer - Hur man dekorerar en flickas Bedro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*