Sandaler Stövlar

Sandaler Stövlar

Vad är sandalkängor?

Definition: Sandalstövlar är, som namnet antyder, en symbios av sandaler och stövlar. Termen Sandal stövlar kan också vara synonymt Ankel sandaler andrahand. Detta är dock inte korrekt, eftersom stövlar per definition har en axelhöjd över fotleden. Ankel sandaler, å andra sidan, är fotled höga skor.

För att illustrera detta kunde jag tyvärr inte hitta en lämplig bild än den till höger, även om du kan diskutera om den här modellen med plattformshäl fortfarande är ”stövlar” eftersom det inte finns någon fast axel.

Guiden till sandalkängor

Vilka kläder kan kombineras med sandalkängor?

Denna typ av sko kommer till sin rätt när den blir en Mini kjol eller till en kort sommarklänning kombinerad. Det är viktigt att anpassa höjden på skorna efter längden på kjolen eller klänningen. Sandalkängor är när du tittar på dem korta byxor kombinerat, den perfekta blickfångaren på sommaren. Särskilt för små, små kvinnor Denna typ av sko rekommenderas eftersom sandalkängor med rätt val kan sträcka benen visuellt.

Är sandalkängor lämpliga för kontoret?

Provokativa eller öppna skor bör inte användas på kontor med strikt klädkod, eftersom öppna skor är officiellt en del av den privata sektorn. Men om du arbetar i en kreativ bransch kan toleransnivån för out-of-the-box-skor vara mycket högre, så sandaler är en given på sommaren.

På sommarfestivalen garanterar snygga sandalkängor avundsjuka utseende om de matchar outfit.

Cowboy Boot Sandals är den galnaste sommarmode Tre
Kvinnors nya mode Peep Toe armégröna sandaler stövlar Casual kvinna.
Cowboy Boot Sandals är den galnaste sommarmode Tre
Amazon.com: perixir Peep Toe Ankel Sandaler Stövlar Transparent: Sho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*