Sandaler med häl för damer

Sandaler med häl för damer

Sandaler med klackar är en underkategori av sandalskor och betraktas i Tyskland som typiska damskorDärför bärs de vanligtvis inte av män och pojkar utan av kvinnor och äldre flickor. I allmänhet beaktas sandaler kvinnlig variant Designade som unisexsko sandaler eftersom de vanligtvis består av en häl, en smalare snitt och feminina detaljer och ibland detaljerade ornament. Klackhöjd och typ kan variera beroende på modell och tillfälle.

Sandalen – sandalen med häl

Sandaler är bland de äldsta skorna i mänsklighetens historia och bärs över hela världen av människor i alla åldrar, kön och klasser. Traditionellt är sandalen en så kallad unisexsko, dvs en skomodell som inte tilldelat något kön och det kan bäras av kvinnor och män såväl som pojkar och flickor.

Med tiden har ett stort antal olika underkategorier av sandaler bildats, till exempel genom en annan bältesstyrning såsom remskor, speciella användningsområden som i Sandaler utomhus eller den Gym sandaler eller en speciell design på stammen, som kännetecknas av de sandiga sandalerna.

Gemensamt för alla former är den traditionella konstruktionen där sulan är fäst vid foten med en eller flera remmar. Medan sandalen inte är bearbetad eller bara med en liten häl, erbjuds sandalen som en typisk damsko med klackar. En annan egenskap hos sandalen är en Smalare snitt, finare detaljer och dekorationeratt de tydligt identifierar sig som skor för kvinnor. Ett undantag från filigran-axeldesignen är den osynliga sandalen från den italienska skodesignern Salvatore Ferragamo, där transparenta nylonremmar används för att fästa sulan istället för synliga remmar och detaljerade detaljer. Den transparensen bör vara den Intryck av en osynlig sko låt uppstå.

2018 Skor Dam Sandaler Gladiator Skor Kvinna Högklackade Damer.
Sandaler med häl för damer - fashiondiys.com 2020 |  Kvinnor.
Söt spets kilklackar plattform tjej sandaler tofflor- Shoespie.c
Köp nya kvinnliga sandaler platt klack öppen tå coola sommar tofflor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*