Samtida thailändska möbler

Samtida thailändska möbler

Om du gillar modern design och inredning kommer du att älska denna samling möbler som har modern design men är gjord med traditionella thailändska tekniker.

THINKK Studio i Bangkok har samarbetat med thailändska tillverkare och hantverkare för att skapa en samling moderna möbler tillverkade med traditionella tekniker och material som bambu och korg. Serien består av nio möbler och hushållsartiklar: ett sidobord, en mobil lykta, en spegel, en pall, en bänk, ett växtställ, en fruktbricka, ett kappställ och ett urval av vaser.

Ett ovalt sidobord är tillverkat av räfflat glas som beläggs med en lutningsfilm och förseglas sedan med ytterligare ett lager av klart glas. Det finns också en mobil lampa som är baserad på en gammal bambulykta som finns över hela Asien. Med en vävd bambu exteriör och trådlös lampteknik kan produkten slås på och av med ett handskakning.

Kantspegeln har en rund form med en liten lutning, vilket uppnås genom att laminera en normal spegel med ett lager i halvton. Det finns en duo som består av en trästol och en bänk med benstöd av stål. Dessa tillverkas genom att man vikar ett stålplåt i en U-form och förstärker det med en platt stång.

Cover Up är ett växtställ som finns i tre storlekar och två höjder. Den är gjord av naturligt vävd rotting och är gjord i stil med en traditionell nyårskorg i Thailand. Pole Coat Stand består av ett enda stålställ. Basen fungerar som en sko- och paraplyhållare, medan den övre skenan fungerar som en plats att hänga halsdukar, huvudbonader och rockar på.

Modern thailändsk stil Hou
Samtida möbler tillverkade med traditionella thailändska tekniker.
Stort rum på övervåningen med konstverk av thailändsk samtida konstnär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*