Samtida surfare bostad

Buck & enkelt designat Torquay House är den ultimata platsen att bo på för en surfresa i Torquay, Australien. Semesterhuset fokuserar på surfing och utomhusaktiviteter och rymmer upp till 20 personer.

Strukturen leker med den geometriska naturen för sammanfogningen av tre strukturer med olika storlek. Ett stort hus, litet hus och nöjesdäck omslutar en central innergård för att skapa en all-inclusive atmosfär. Den öppna layouten prioriterar utomhusaktiviteter som ska äga rum på den slående innergården. Detta inåt reflekterande arrangemang skapar också en känsla av integritet eftersom huset är en del av ett större grannskap.

Vardagsrummen har robusta råa betongblockväggar som kan ses överallt från köket till badrummet, ett polerat betonggolv och detaljer i naturligt trä och koppar. Ett överflöd av fönster och dörrar ger dig möjlighet att ansluta till naturen och alla utomhusaktiviteter på gården. De mer privata områdena åtföljs av en tystare palett av material som uppmuntrar gästerna att sakta ner och koppla av efter en dag på stranden. Utanför inramar ett träparaply en privat innergård med ett surfverktygsområde med en utomhusdusch och surfbräda. Innergården är en matplats under ett tak med lampor och fläktar, vilket gör det trevligt att stanna här både på natten och på dagen.

Torquay House: Contemporary Surfers 'Wwelling - DigsDi
Samtida Kalifornien Surf Shack |  Santa Barbara CA - Strand.
Ultra chic bondgårdstil i byn Sag Harbor.
Samtida hemdesign Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*