Samtida rustikt hem

Samtida rustikt hem

Blaze Makoid Architecture slutförde nyligen ett modernt hem i Teton Village, Wyoming för en aktiv familj på fem som älskar utomhus.

Huset har ett tak av cedertält med ett gaveltak och takfot som sträcker sig för att skydda det återvunna trädkanten från elementet. Ett band av rustik fältsten löper längs projektbasen och klädda också skorstenar och väggar. En lång, täckt stig leder till en entré i en våning i glas, som inramar utsikten med fönster från golv till tak.

Vardagsrummet har högt i tak och ett stort vardagsrum som fokuserar på öppen spis. Skjutbara glasdörrar öppnar ut mot terrassen där du kan njuta av en öppen spis och en bubbelpool. Inuti finns en stor öppen matsal med ett bord för tolv. Clerestory-fönster ger mer naturligt ljus in i vardagsrummet. På första våningen i huset finns det ett litet kontor och bibliotek i slutet av trappan.

Trätrapporna leder till husets övre våning, medan fönstren med trä accenter kastar en intressant skugga på innerväggarna. På övervåningen finns ett andra vardagsrum med skräddarsydda fönsterbrädor och en öppen spis. I sovrummet har sängen byggts in i en liten alkov med dold belysning, medan fönster från golv till tak ramar in utsikten. I huvudbadrummet skapar dold belysning ett mjukt sken medan det fristående badkaret har lyfts upp på en plattform och placerats under fönstret. Huset har också ett stort sovrum som levereras med skräddarsydda våningssängar med personliga hyllor så att rummet kan rymma minst sex, om inte fler, personer.

Samtida rustika hem: samtida rost
Nytt hem inspiratör |  Rustika husplaner, Rustik hemdesign.
Modern Mountain Homes Modern Rustic Homes, modernt rustikt hus.
Moderna rustika interiörer: Definiera element i den moderna rustika Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*