Samtida radhusinredning

Samtida radhusinredning

Det fem våningar radhuset på Powerscroft Road ligger nära Clapton och har tidigare inrymt flera ”obekväma” bostadshus. De flesta rummen var putsade med tapeter från 1970-talet och hade djupa högmattor på golvet. Nu kan du se vitkalkade väggar, Douglas gran snickeri och krämiga möbler i detta östra London hus som Daytrip designstudio renoverade och utvidgades genom att gräva ut källaren.

Hemmets ägare vände sig till Daytrip för en fullständig översyn, och formgivarna ville skapa ett lugnt och fridfullt hem borta från stadens liv och rörelse, men också kvalitet och hantverk.

I början grävde studion ytterligare ut den befintliga källaren för att skapa ett rymligt, ljust kök. Rummet är nu helt omslutet av glasrutor med utsikt över en nyligen anlagd trädgård. En dämpad och blek palett av off-whites kombineras med ärliga material som främjar deras inneboende mönster och texturer utan att känna sig ”överdesignade” eller massproducerade. På baksidan av köket finns en matplats med ett venliknande stenbord och rörformade rottingstolar i stål. Det finns också ett bekvämt vardagsrum med djupa gräddsoffor och en vedspis.

På de övre våningarna i huset började studion återuppliva originaldetaljer som den utsmyckade taklisten och trägolvbrädorna. Några av öppningarna mellan rummen har förstorats eller kritiska dörrar har lagts till. Tre takfönster prickar på husets tak för att släppa mer solljus på vinden. Möblerna som användes för att dekorera huset – inklusive källaren – valdes av Modern Art Hire, som producerade en rad antika, mitten av århundradet och moderna föremål.

Dröm samtida radhus inredning
Modern radhusinredning av Cecconi Simo
Dröm samtida radhus inredning
Samtida & High End New York City Townhouse Interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*