Samtida Los Helechos House

Samtida Los Helechos House

Los Helechos är en modern oas i distriktet Bosques de Santa Fe i Mexiko, designad av Chain + Siman och uppkallad efter ormbunkarna som har planterats runt den frodiga fastigheten.

Vinkelvolymerna avrundas av stora fönster som ramar in den naturliga omgivningen och samtidigt fyller inredningen med ljus. Flervåningsstrukturen har högt i tak och rena linjer som skapar en känsla av öppenhet och storlek i hela det rymliga hemmet. Det huvudsakliga vardagsrummet sträcker sig ut på en terrass utrustad med en jacuzzi med utsikt över träden. Detta är en liten men mycket avkopplande plats att ta i utsikten. Trappområdet har en dubbel hög stenmur som fortsätter att bilda utsidan av en del av huset. En annan vägg utgör bakgrunden för deras samlade konstsamling.

Huvudområdet inuti är vardagsrummet som är anslutet till matsalen och som kan öppnas utåt vid behov. Utrymmet har coola konstverk och en öppen spis, några samtida möbler och en bronsstaty på väggen. Sovrummet är inrett med en öppen spis, lång TV och glasväggar för att fånga utsikten. Det stora badrummet är åtskilt från sovrummet med en glasdörr, och du kan se ett fristående badkar, bänk och lång flytande fåfänga där.

Samtida Los Helechos hus i Mexi
Los Helechos House är en modern oas i Mexico City - design.
Los Helechos House är en modern oas i Mexiko Ci
Los Helechos House är en modern oas i Mexiko Ci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*