Samtida House Whimsy Touch

Samtida House Whimsy Touch

Arkitektur- och inredningsföretaget Jamie Bush & Co. designade ett modernt hus i San Francisco och skapade ett inbjudande hem för en ung teknikpionjär.

Du har en tydlig utsikt när du går in i trädgården och trappan som förbinder husets olika nivåer. En liten blåmålad hall leder människor genom matsalen och köket. Innan du går in i matsalen och köket finns det dock ett pulverrum med en ombre tapet och en oxmask.

En delikat rosa färg har använts i matsalen för att skapa en färgstark bakgrund för konstverket och matbordet, formad som en långsträckt sten med en kraftigt texturerad trådborstad yta som exponerar den svarta ekens korn.

Intill matsalen finns köket, som har tjock, slipad basalt för bakdiskarna och handgjorda plattor visas på bakplattan. En skräddarsydd arkitektonisk ljuskrona ligger ovanför stenön. I vardagsrummet kombinerades ett specialtillverkat soffbord av valnöt med bekväma möbler och en hylla. En skjutdörr öppnas mot ett litet utomhusområde. Utanför vardagsrummet finns ett utomhusområde med några stolar och bord. Räcken i glas garanterar säkerhet och en tydlig sikt. Den nedre loungen öppnar upp mot den bakre terrassen och skapar en rolig inomhus- / utomhusyta.

Det finns ett hemmakontor med en svart accentvägg som komplimangerar skrivbordet, medan ljusa konstverk och fönster från golv till tak håller utrymmet ljust. Sovrummen ligger på övervåningen i huset. Detta sovrum kombinerar design från mitten av århundradet och naturliga element för en avkopplande miljö. Takloungen med glasväggar är inredd med en grafisk matta, en mjuk soffa och eukalyptuspallar.

Modernt nyckfullt hus med glamanslag |  Sovrum design, dekor.
Samtida hus med nyckfulla detaljer |  Marmor köksö.
A Touch of Whimsy: Modern Melbourne Home with Edwardian Aesthetics.
Samtida lägenhet med en touch av Whimsy - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*