Samtida hem i grå nyanser

Arkitekten Mona Singal och Rafael Zalc designade RJ-lägenheten i São Paulo, Brasilien, som förkroppsligar den nationella designestetiken. Denna fastighet på 70 kvadratmeter, det andra hemmet för en familj från Israel, har utsikt över Latinamerikas monument.

Färgpaletten spelar mörkare stålgråar från lättare träpaneler och ett cementgolv för att ge utrymmet en känsla av tyngdkraft och dramatisk kontrast. I matsalen tillverkades matbordet Equilibrio speciellt av arkitekterna för detta projekt av getträ och mässing. Köket och vardagsrummet är utformade i en öppen planlösning för att öka det tillgängliga sociala utrymmet, medan stora träpaneler döljer serviceavdelningarna – som tvättmaskinen – framför huvudentrén.

Bland de unika materialen i regionen användes en gren till Cabreúva-trä för den mörkgrå lacken och mässingsdetaljerna i lägenheten i vardagsrumsskåpet. Granit med borstad yta användes i köket och serviceområdet, medan betong valdes för balkarna som skiljer terrassen från vardagsrummet och andra områden.

Shades Of Grey-The Nordic Feeling |  Decoholic |  Modernt hem.
Pune: Denna moderna stadslägenhet blir vän med grå nyanser.
Idéer för samtida fönsterbehandling |  The Shade Sto
Wardour svart bordslampa med grå skugga ($ 195) ❤ gillade på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*