Samtida familjehem

Detta hem i Montana ligger på 10 hektar vid sammanflödet av två floder. Det erbjuder fantastisk utsikt över dalen och bergen i fjärran. Arkitekturstudion CTA Group ansvarar för designen. Teamet såg till att det hisnande landskapet användes till fullo och ansträngde sig för att blanda huset i landskapet. De platta metalltaken på två av volymerna och ytterväggarna klädda med mörkt färgat ceder och sten gör detta möjligt. En täckt veranda med en TV för utomhusfilm skapades mellan huvudhuset och pensionatet.

Strukturellt är huset uppdelat i tre volymer. Det finns huvudbyggnaden som innehåller kök, matsal, vardagsrum, master svit, studie, pianorum och ett smutsrum. Layouten är mycket effektiv och det finns inga korridorer i hela bandet. Det finns också ett pensionat med gym och två sovrum som kan sammanfogas för att skapa en familjesvit om så önskas. Den tredje volymen är gårdsbyggnaden där garaget och verkstaden ligger. Det har ett gaveltak och dess design är inspirerad av de gamla järnvägsunderhållshallen från denna region.

Stora fönster översvämmer bostadsutrymmena med naturligt ljus och utsätter dem för det vackra landskapet. Vedspisen skapar en mycket varm och inbjudande atmosfär i vardagsrummet. Köket är rymligt och öppet med iögonfallande turkosa accenter. Den centrala innergården fungerar som en förlängning av vardagsrummet utomhus. Få mer av detta härliga hem nedan!

Modernt familjehem i Kalifornien: San Vicente House |  Modernt.
Bekvämt och modernt familjehem
Modernt familjehem - färgglatt och elegant - Perth Austral
Modernt familjehem med fantastisk utsikt över trädgården |  Decohol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*