Samtida 100 år radhus

Samtida 100 år radhus

AAmp Studio anställdes för att helt renovera och lägga till ett 100 år gammalt radhus i West End i Toronto. Projektets omfattning omfattade omformning av hela inredningsytan till en öppen planlösning och en tredje våning till den smala strukturen.

Sunnyside Townhouse har nu rymliga, ljusa rum med ljusa trägolv och vita väggar i mycket av interiören. Däremot sattes djärva svarta accenter i köket och den mörka trappan som spänner över alla tre våningarna. Medan många av de större elementen och ytorna i radhuset är vita eller svarta, har andra färger och texturer använts för att hålla ögat upptaget när du skannar varje rum – du ser ljusa kuddar här och där eller djärva konstverk.

Rummens inredning är modern, du kan se snygga linjer och flytande föremål, eleganta moderna kranar och koppararmaturer för att lägga till en tidlös metallisk touch. Färgpallen för återhållsamhet varieras med olika material som sten, trä, kakel, plywood och olika typer av tyg. Alla rum är fyllda med dagsljus tack vare stora fönster och takfönster.

Bauhaus Influence Runs Deep in Modern Luxury Home Design, 100.
Спокойная элегантность интерьера таунхауса в Нью-Йорке〛 ◾ Фото.
Modern 100-årig renovering av radhus - DigsDi
Modern 100-årig renovering av radhus - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*