Sammet Bomber Jacket Outfit Idéer

Sammet Bomber Jacket Outfit Idéer

Att bära en sammetbomberjacka är mycket vettigt att se vardagligt och djupt ut samtidigt. Skärningen gör att den ser väldigt avslappnad och snygg ut medan sammetens struktur ger den en mycket mjuk och djup känsla. Det fantastiska med det är att det är väldigt enkelt att forma och avskalas. Tänk dig att göra en avslappnad hangout på helgen. Du kan bara bära en mörk sammet bomberjacka med en vit t-shirt och smala jeans och du är bra att gå. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina sammet bomberjacka-idéer för dig. Låt oss titta på dem.

Svart sammet bomberjacka med en grå t-shirt och en kungsblå minikjol


källa

Låt mig börja den här listan över coola och avslappnade outfitidéer med en mycket unik och damliknande outfit för att fånga din uppmärksamhet. För att skapa det här coola utseendet kan du bära en grå t-shirt med rund hals och en kungsblå minikjol som kärnan i outfit. Lägg nu till ett lager genom att bära en svart överdimensionerad sammet bomberjacka. Använd svarta balettlägenheter för skorna för att packa kläderna rena och snygga.

Mörkblå sammet bomberjacka med ljusrosa chiffongblus

mörkblå sammet bomberjacka med ljusrosa chiffongblus
källa

För att se mer avslappnad och jordnära ut finns det en typisk streetoutfit för bomberjackor som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en ljusrosa kortärmad chiffongtopp med en mörkblå sammet bomberjacka. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. Bär ett par marinblå och vit canvas sneakers för att se snygg och ren ut.

Burgundy sammet kavaj med en grå t-shirt med en scoop hals och blå slim fit jeans

Burgundy sammet kavaj med en grå t-shirt med scoop halsringning och blå slim fit jeans
källa

Här är en annan väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en grå t-shirt med rund hals eller en linne med en burgundy sammet bomberjacka. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans. För skorna, ha ett par svarta sneakers för att komplettera utseendet.

Mörkblå bomberjacka med blommigt broderi och sammet och korta jeans

mörkblå sammet bomberjacka broderad med blommor med korta jeans
källa

För att uppnå detta kreativa och konstnärliga utseende bär vi denna mörkblå, lätt överdimensionerade bomberjacka av sammet, broderad med blommig broderi, istället för en vanlig bomberjacka. Kombinera den med en grå skjorta med knappar och blå skinny jeans. Lägg till ett par bronshöga klackar för att se blankare och mer attraktiva ut.

Svart blommig sammet bomberjacka med blommönster och linne med öppen hals

svart sammet bomberjacka broderad med blommor med en linne med scoop-hals
källa

Detta är en nästan helt svart outfit som förvånansvärt inte ser för allvarligt ut tack vare den något färgglada jackan. I detalj är jackan en svart blommig broderad bomberjacka. Du kan para ihop den med en svart ribbstickad linne och svarta skinny jeans. Använd svarta spetsiga klackar för att se elegant och smal ut.

Mörkblå oversize sammet bomberjacka med vit polotröja och grå jeans

Mörkblå, överdimensionerad sammetbomberjacka med vit polotröja och grå jeans
källa

För att skapa detta luftiga och vackra affärsavslappnade utseende kan du börja med den vita pikétröjan och gråa skinny jeans. Det skulle ha sett ganska bra ut. För att förbättra utseendet, använd en mörkblå oversize sammet bomberjacka för att ge lite djup till utseendet. Använd svarta ballerina-lägenheter för att din outfit ska vara så komplett som möjligt.

Blå sammet bomberjacka med svart t-shirt och smala jeans

blå sammet bomberjacka med vit t-shirt och smala jeans
källa

Detta är en väldigt enkel outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en blå bomullsjacka med svart t-shirt. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se långa, smala och enkla ut. Använd ett par svarta sneakers för skorna för att hålla det mörka temat konsekvent.

Svart bomberjacka med vit rund hals t-shirt

svart bomberjacka med vit t-shirt med rund halsringning
källa

Här är en väldigt enkel och lågmäld outfit som du kanske vill ha på dig för en superavslappnad hangout eller för matbutiker. För toppen kan du bara bära en svart sammet bomberjacka med en vit t-shirt. Bär dem med navy skinny jeans i midjan och vita sneakers för ett mycket avslappnat utseende.

Roséguld sammet bomberjacka med vit topp med djup V-ringning

Bomberjacka i roséguld sammet med en vit topp med djup V-ringning
källa

För att se mer ladylike ut är det en bra idé att bära lite rosa. Ett sätt att göra detta är att bära ett rosaguld, en blank version av en rosa sammet bomberjacka med en vit djup V-ringad t-shirt för toppen som kärnan i denna sexiga outfit. Bär dem med gråa mager jeans och vita och svarta träningsskor för att göra utseendet komplett.

Svart jacka med choker och djup V-ringad linne

svart jacka med krage och djup linne med V-ringning
källa

För att uppnå denna liknande lågmälda sexiga outfit kan du bära en djupvit V-ringad linne och en svart blommig sammet bomberjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med mörkgrå och blå skinny jeans. För skorna kan du bära svarta mockasko stövlar istället för vita sneakers för att ge lite djup i kläderna.

Grå sammet bomberjacka med svarta supermagera jeans

grå sammet bomberjacka med svarta supermagera jeans
källa

Detta är en mörk och konstnärlig grå och svart outfit som du kanske vill prova. På toppen, ha en svart tröja med en grå sammet bomberjacka över. Använd svarta skinny jeans för skinkorna och ett par svarta läderstövlar för att se supertunna ut. Glöm inte den grå stickade mössan som gör att du ser vackrare ut.

Mörkgrå sammetjacka med svarta skinny jeans

mörkgrå sammetjacka med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta minimalistiska avslappnade utseende kan du helt enkelt bära en grå sammet bomberjacka över en svart t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Använd svarta stövlar i läder för att skorna ska se ut som iögonfallande och snygga.

Sammetbomberjacka med blommönster och svarta ankeljeans

Sammetbomberjacka med blommönster och svarta ankeljeans
källa

För en sofistikerad och avslappnad look, bära en svart blommig sammet bomberjacka över en svart linne med rund hals. Vik upp looken snyggt genom att bära svarta slim-fit ankeljeans och svarta läderklackar.

Hoppas att du tycker om idéerna till sammetbomberjacka som jag just pratade med dig om. Testa om du gillar tanken att se snygg och underskattad ut samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*