Rutade skjortor

Rutade skjortor

Eleganta eller avslappnade rutiga skjortor är främst skräddarsydda för manvärlden. De vanligtvis mycket färgglada rutiga skjortorna finns i butiker i både kortärmade och långärmade skjortor och är till exempel tillverkade av bomull eller fint linne.

Klassificering av den kontrollerade skjortkategorin

Rutiga skjortor kallas ofta i vardagligt ordet ”tröjor”. Detta beror troligen på att hantverkspersonal (såväl som skogsarbetare) uppenbarligen är mycket förtjust i detta. Faktum är att det finns minst en rutig skjorta i nästan alla manliga garderober – oavsett bärarens professionella inriktning.

Olika versioner

Det finns rutiga skjortor i somrig ljus kvalitet med korta ärmar och en fluffig flanellfinish med långa ärmar – men de har alla en sak gemensamt: det vävda rutmönstret. Eftersom en check kallas ett liksidigt, rätvinkligt parallellogram finns det olika geometriska formler för dess konstruktion. Det kan dock ifrågasättas om dessa formler är integrerade i design- och produktionsprocessen

Rutiga skjortor finns i fritidskläder i kombination med jeans och i affärsgarderoben. De avgörande skillnaderna ligger i valet av material som används å ena sidan och i utformningen av mönstret å andra sidan.

Material och färger

Fritidsskjortor är vanligtvis gjorda av grovare, mer robusta tyger som ull eller linne och finns i iögonfallande färgkombinationer med hög kontrast. Röda och blå, men även svarta och vita mönster ökar.

Affärsmodellskjortor gjorda av fin bomull utan järn eller till och med silke verkar mycket elegantare. Valet av färg är mycket mer subtilt, ljusa pastellfärger som blå, grädde eller grå är favoriter.

Testerna visas bara iögonfallande i grundtonen i liknande färger eller känsliga kontrasterande toner, men utförs då bara i mycket smala linjer. Själva kontrollerna är mycket mindre än de casual skjortorna. Om ”han” bär rutiga skjortor, bör slipsar bara ha en färg för att inte förvirra betraktarens ögon.

Kina 2017 mode ny design 100% bomullspläd herr rutig.
Amazon.com: SOOPO Mens Casual Regular Fit kortärmad knapp.
Herr rutiga skjortor leverantörer - grossisttillverkare och.
Lanvin Patchwork rutad skjorta, 1 664 $ |  farfetch.com |  Lookast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*