Rustikt hus med utsikt över vulkanen

Rustikt hus med utsikt över vulkanen

Detta vackra hem vid stranden av sjön Rupanco i Entre Lagos, Chile har underbar utsikt. Det ligger på platsens högsta punkt, varifrån du kan njuta av utsikten över sjön liksom vulkanerna i fjärran. Detta ensamma räcker för att skapa en avkopplande och exotisk atmosfär.

Huset designades av arkitekten Lucas Maino Fernandez. Totalt erbjuder den 343 kvadratmeter bostadsyta, som är organiserad på ett sådant sätt att invånarna kan använda omgivningen men också kan njuta av en intim och inbjudande atmosfär. Huset vetter mot söder, vilket medförde ett antal designutmaningar. Till exempel måste ett stort och kontinuerligt takfönster läggas till för att få mer naturligt ljus in i huset.

Takfönstret är en del av den norra delen av huset och ger mycket naturligt solljus direkt in i vardagsrummet och matsalen. Dessa rum är stora och öppna, med synliga takbjälkar och en betong spis som uppmärksammar högt i tak. Som jämförelse har de fem sovrummen och deras egna badrum lägre tak, vilket gör att de känns varma och inbjudande.

Förutom de mysiga inomhusområdena har huset också ett antal utomhusområden som en grillplats, en stor terrass och trädäck där vardagsrum och sovrum kan expandera och ansluta till sin vackra natur.

Rustikt hus med utsikt över vulkanen Har privat utomhuspool (uppvärmd.
Rustikt Chile-hus med sjö- och vulkanvy - DigsDi
Rustikt hus med utsikt över vulkanen Har privat utomhuspool (uppvärmd.
Casa Aquiares Lodge - Santa Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*