Rustika skandinaviska köksdesigner

Rustika skandinaviska köksdesigner

Den skandinaviska stilen blir populär på grund av sin enkelhet och naturliga charm. Idag pratar vi om rustika skandinaviska köksdesigner. Svart, grått och vitt naturligt trä är karakteristiskt för den skandinaviska stilen, medan den rustika stilen är full av vävda korgar, lantligt tyg och shabby chic detaljer och tillbehör. Låt oss se hur du kan skapa ditt nordiska kök med minimal eller vintage stil.

Samtida / minimalistiska skandinaviska kök

Modern skandinavisk estetik handlar om minimalistiska och samtida stilar. Den smala skönheten påverkas av eleganta skåp, enkla pendellampor av metall eller glas, neutrala bakplattor av kakel, trä och metalldelar. Sådana kök görs vanligtvis i neutrala färger, såsom grå, beige, krämvit, krämvit och till och med ren vit. Du kan dock också se dämpade färger som grå, grafitgrå, ljusblå, grön eller skiffergrå. Du kan välja en tegelvägg, bänkskivor för slaktblock, läderhandtag, kontrasterande ytor och andra fängslande detaljer; Du kan markera din backplash med kontrasterande injekteringsbruk och lägga till svart eller grafitgrått för ett drama. Inbyggda lampor hjälper dig att se och hitta allt du behöver, och inbyggda enheter gör att den ser elegant ut. Om du vill ha en fängslande idé, lägg till ett rustikt eller vintage bord och ojämna stolar i matsalen.

Vintage / retro skandinaviska kök

Om du föredrar vintage- och retroinredning kan du skapa ett skandinaviskt kök med dessa detaljer också. Välj vita och vitkalkade ytor, skåp eller panelskåp, en vintage spis och ved, en retro huva, matchande hänglampor och bänkskivor med ett slaktblock. Bekräfta dina brickor med kontrasterande injekteringsbruk, lägg till tegelstenar och använd dämpade eller pastellfärgade nyanser som ger rummet intresse. Den rustika stilen är väldigt avkopplande och påminner om landskapet, det är därför fler och fler designers och husägare vill skapa det. Lägg till en rustik touch i ditt nordiska vintagekök eller bara håll det rustikt om du vill. Blandningen av dessa stilar gör alla rum bara fantastiska och naturligtvis enkla. Njut av designen nedan och gör din egen!

10 fantastiska rustika skandinaviska köksdesigner - My Cozy Retreat.
Rustik skandinavisk köksdesign |  Skandinavisk köksdesign.
71 Fantastiska skandinaviska köksdesigner - DigsDi
71 Fantastiska skandinaviska köksdesigner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*