Rustika julprydnadsidéer

Rustik stil är mycket populär för heminredning, det ger otrolig charm och gör ditt utrymme omedelbart mycket inbjudande. Om det är så du dekorerar ditt utrymme, kommer du sannolikt att vilja välja en semesterdekor i den här stilen, och vi har några idéer som kan inspirera dig. Eftersom en julgran är den viktigaste inredningen för semestern, bör den dekoreras först, och jag har förberett en hel del rustika julpynt som du kan använda. Det som är bra är att alla delar jag delar är lätta att göra själv utan ytterligare instruktioner. Låt oss börja!

Naturliga material

Den rustika stilen handlar om naturliga material, de kan vara utbredda och man kan bara hålla fast vid dem. Gör prydnader av träskivor – det här är en mycket populär idé eftersom den kan dekoreras på många olika sätt – med färger, klistermärken och glitter, och du kan använda alla bilder och bokstäver på dem. Gör prydnader av kottar, de är nästan färdiga prydnader, allt du behöver göra är att lägga till en båge eller lite glitter eller färg. Träpinnar kan användas för att göra ornament eller olika former med lim, och popsicles är också bra för att göra vissa dekorationer, som B. vagn. Gör söta och fluffiga ornament av bomull och dekorera dem med bågar för en supermysig känsla.

Tyg och garn

Det här är andra populära material att använda för att göra juldekorationer. Ta de vanliga bollarna och linda dem med bakarens garn, lägg till spets eller knappar. Du får naturliga dekorationer. Gör några pläd- och buffelplädprydnader med broderiband och tyg med dessa tryck. Sy några säckprydnader med fyllning och gör några genomskinliga trådprydnader med klockor inuti. Möjligheterna är oändliga, bli inspirerade!

30 DIY-rustika julprydnadsidéer |  moco-choco |  Jul.
35 Rustika DIY-juldekorationer Idéer  Jul dekorationer .
40 rustika juldekorationsidéer du kan bygga själv - Gör-det-själv & hantverk
30 Rustika julgranar - Idéer för landsdekorationer på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*