Rustika julbordssättningar

Den rustika julstilen är väldigt mysig, inspirerande och inbjudande. Och det är ganska enkelt att skapa utan att slösa mycket tid eller pengar, eftersom det mesta du behöver för dekoration finns runt dig: kottar, säckväv, tallgrenar och så vidare. För en rustik dukning behöver du något traditionellt: rött, grönt, mittkronor med kottar, ljus och renfigurer. Ett grovt träbord skulle vara perfekt för en sådan miljö, du kan inte ens använda en duk. Du kan också använda en blommamittelbit i en träplanter. Bollpynt i varma kläder, kanel för dekoration och säckvävservetter – det här är fantastiska idéer för ett rustikt julbord!

Färger

Välj alla färger du gillar: atmosfärisk och mörk för ett nordiskt atmosfäriskt rustikt bord, neutralt, tidlöst och mycket populärt, traditionell grön, röd och vit samt metalliska accenter, monokromatisk svart, grå och vit, en varm färgpalett med naturlig neutral färger, djärva röda och vita och så vidare.

Naturlig inredning

Rustik stil handlar om naturliga detaljer och det är vad du behöver för att maximera. Placemats av träskivor, massor av vintergröna växter och massor av gröna, små julgranar i krukor och vaser, snötäckta och vanliga tallkottar, bär, till och med päron, äpplen och granatäpplen som mittpunkter har högsta prioritet. Trädstubbar och mossa kan användas för att göra svala mittstycken med ljus och några rustika blommor om du vill – till exempel hortensior. Blommor ger bordet ett vintageutseende och grönt ger det en modern känsla.

Rustika detaljer

Glöm inte att lyfta fram stilen med rustika detaljer som hjorthorn, buffelruta och rutigt sängkläder, vävda tallrikar och stativ, klockor och ornament och naturligtvis ljus för att skapa stämning och atmosfär. Ljuslyktor, särskilt trälyktor, ger bordslandskapet en lämplig känsla. Bli inspirerad!

Vackra # jul # Dekor.  Älskar #Rustic mittpunkten.  Söt.
38 Inspirerande rustika julbordsinställningar - DigsDi
38 Inspirerande rustika julbordsinställningar - DigsDi
38 Inspirerande rustika julbordsinställningar - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*