Rustik Mountain Home

Rustik Mountain Home

Denna charmiga bergsresa har många välkända inslag i sin design, men samtidigt sticker den ut och ger alla möjliga nya detaljer till bordet. Strukturen ligger i Telluride Ski Resort i Colorado. Den designades av Studio Center Sky Architecture och utnyttjar omgivningen till fullo.

Faktum är att hela designen är direkt inspirerad av vegetationen, bergen och allt annat som omger huset. Arkitekterna valde en rad enkla material genom hela projektet, mestadels centrerat på trä, glas, sten och stål. Med dessa lyckades de skapa en rustik inredning med moderna detaljer och ge huset mycket karaktär. Stora fönster och glasväggar förbinder vardagsrummet med utsidan och skapar en luftig inredning. Det finns också en mängd utomhusområden i lokalerna som interagerar sömlöst med inomhusområdena.

Interiörytorna är fördelade på tre våningar, inklusive ett källarrum. Entréområdet sätter tonen för en mycket öppen och luftig interiör som definierar resten av rummen. Det finns en öppen planlösning som inkluderar vardagsrum, matplats och kök, en anläggning som är mycket vanligt i de flesta moderna och moderna hem. Det rustika vardagsrummet är ett supermysigt utrymme med en stor öppen spis som är omgiven av sten. Behöver du fler bilder av detta vackra bergshus? Bläddra ner för att se dem alla!

Dream Rustic Mountain Home: Ansel Haus |  Rustika badrum, Rustik.
modernt rustikt fjällhus |  bostadsgawk
modernt rustikt fjällhus |  bostadsgawk
Rustikt bergshem med underbar utsikt - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*