Rural Retreat Fantastisk utsikt

Rural Retreat Fantastisk utsikt

Es Bec d’Aguila är en privat tillflyktsort på en kulle på den pastorala landsbygden i Menorca, Spanien. Dess plats och historia kunde inte vara mer idyllisk.

Landsbygden byggdes på 1800-talet som en weekendresa för en rik handelsfamilj som ville vara nära naturen och på ett överdådigt sätt underhålla sina gäster. Paris-baserade designstudio Atelier du Pont renoverade herrgården med en eklektisk kombination av samtida, modernistiska och lokala inslag. Den är baserad på sin tidigare storlek och inbyggda arkitektur – tänk på torra stenstrukturer, vitkalkade ytor, välvda tak och keramiska plattor.

Medelhavets estetik av vitkalkade väggar, klinkergolv och inbyggda möbler förbättras av en samling skräddarsydda textilier och massor av träkonstruktioner, medan ett samlat urval av möbler från mitten av århundradet kombineras med en djärv samling av samtida konst för att ge herrgård en kosmopolitisk aura. Kombinationen av så olika element återspeglar öns rika historia i förhållande till moriska, spanska, engelska och franska yrken.

Den mest vita interiören, som ibland kompletteras med blågröna och lime-tvättade väggsektioner, kryddas huvudsakligen av ett varierat urval av handgjorda terrakotta- och cementgolvplattor i olika färger och geometriska mönster för varje rum i huset. Medan några av golvplattorna är originalstycken som har restaurerats noggrant, är många verkliga kopior gjorda av lokala hantverkare, medan andra kommer från Kuba.

Magnifik lantlig tillflyktsort - Recension av JDV Holidays - Villa St.
Kan Torras landsbygdens reträttstudio med frukost UPPDATERAD 2020.
Landsbygd Menorca reträtt med fantastisk utsikt - DigsDi
Hilltop Wine Country Retreat w / Magnificent Views UPPDATERAD 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*