Runda pooler

Runda pooler

Friluftssäsongen har ännu inte börjat och sommaren verkar långt borta – det är den tiden då vi mest saknar sol och värme och drömmar om stränder, hav och pooler är de mest hjärtvärmande. Jag bestämde mig för att det här är dags att inspirera dig med fantastiska pooler att installera i ditt eget utomhusutrymme för sommaren och det här är runda pooler.

fördelar

Runda pooler, oavsett om det är lagringstankar eller vanliga, är vanligtvis mycket kompakta. I själva verket är de sfäriska doppbassänger, vilket innebär att även om du har ett mycket smalt utrymme som inte verkar ha plats för en pool – kan det skjutas in där! Ett sådant alternativ är nu bara en bra idé för vuxna, men också en bra idé för barn – det är en riktig barnpool i sig! För det andra harmoniserar runda pooler utrymmet – en cirkel är den mest harmoniska formen, minns du? För det tredje ser runda pooler väldigt iögonfallande ut, de är djärva och du kommer inte att se dem ofta i varje trädgård, så dina pooler kommer definitivt att sticka ut.

Hur man stylar

En rund pool betyder inte alltid att du måste göra den liten – du kan göra den så stor som du vill. När du har tillräckligt med utrymme runt poolen, bygga ett däck eller uteplats, sätta upp solstolar och stolar, sätt upp en matplats, lägg till lyktor, lampor, mattor och krukväxter – välj vilken typ av yttre inredning och utrymme du vill och vill ha du ser här. Om det inte finns mycket utrymme, omge din pool med lite grönska (kanske kruka), träd, suckulenter, och gör ett litet däck att gå på eller ta en trappa och det är det. Ta en titt på idéerna vi har samlat åt dig, sätt ihop din egen runda pool och ha en fantastisk sommar!

Du har inte behörighet att visa denna sida |  Bakgårdspooldesigner.
Vinyl Inground Round Pools - Westrock Poo
22 coola runda pooler som gör att någon vill suga
Bästa Semi-Inground Pool - Aquasport 52 Complete Packa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*