Rumsdelare för små utrymmen

Rumsdelare för små utrymmen

Utrymmesbrist är ett vanligt problem i moderna hem och du kan ofta hitta små studiolägenheter utan innerväggar. När du äger ett så litet rum kanske du tror att det sista du behöver är ett element som en rumsdelare, som bokstavligen är gjord för att stänga och separera rum. En rumsdelare är dock ett utmärkt sätt att separera och organisera små utrymmen och göra ditt lilla hem mysigare och snyggare. Låt mig dela några rumsavdelare som är bra för små utrymmen.

Enbart rumsavdelare

Om du har ett litet hem ska din rumsavdelare inte stänga ett rum optiskt utan snarare föredra ett kalt eller optiskt öppet utrymme. Det kan vara en genomskinlig vit gardin, en kantad gardin, en lamellram av trä eller en avstängd färgad glasdelare – design, färg och utseende beror på stil och färgschema i ditt rum. Design som denna är perfekt för att lägga till konceptuell organisation mellan områden i små, öppna utrymmen. Och de får inte rummet att känna sig klaustrofobiskt.

Avdelare för förråd

Gör din rumsdelare funktionell – välj en förvaringsenhet som är en praktisk lösning som hjälper dig att organisera rummen. Det kan vara en öppen hylla som ser ljus ut men ändå erbjuder förvaringsutrymme, en förvaring av glas och trä eller en hylla av lättmetall och trä. De flesta av dessa enheter kan enkelt tillverkas av dig själv.

Avdelare för accentrum

Det är vanligt att använda rumsavdelare som dekorativa accenter, och det här är en bra idé för ett litet utrymme – du får ett fantastiskt konstverk med funktionalitet! En rumsdelare kan väcka intresse för material och texturer, färger och mönster och allt annat som kommer att tänka på. Och en rumsdelare med en full konstscen ger den optiska illusionen att ditt lilla rum är större när du känner att du tittar in i ett fönster in i en annan värld.

Smårumsidéer att stjäla: 7 smarta vändningar på rumsdelare.
25 rumsavdelare med hyllor som förbättrar öppen inredning och.
Dragspel dörrar och rörliga skiljeväggar - Dragspel dörrar och.
Lösningar med små utrymmen: Rumsdelare - Los Angeles Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*