Rumänsk möbelkollektion

Formgivarna Mihai Stamati och Maria Bubuioc arbetade tillsammans på ett projekt som heter Quintessence, som består av en rad möbler inspirerade av traditionellt rumänskt och moldoviskt hantverk. Duon utforskade naturmaterial från sina hemländer (Rumänien och Moldavien) och hur de användes för att stödja lokala tillverkare och skapa nya, hållbara produkter med en historia.

De lokala hantverkarna de arbetar med använder färdigheter som överförs till deras familjer från generation till generation. På detta sätt håller de traditionella tekniker vid liv och hjälper dessa familjer att fortsätta försörja sig. Dessa tekniker har använts för att skapa en vacker samling möbler med en naturlig känsla. Samlingen fokuserar på användning av textilier som linne, hampgarn, manuellt vävda hamptextilier, vass och fjädrar som kan kombineras med träkonstruktioner.

Denna möbelsamling är en bra idé för dem som letar efter naturlig inredning, miljövänliga material och handgjorda föremål. Varje boho-chic och rustikt rum spelas med denna underbara möbelkollektion i fräscha färger. Kolla in det här och bli inspirerad!

Quintessence Furniture Collection inspirerad av traditionell.
Möbler inspirerade av traditionella rumänska och moldoviska.
Möbler inspirerade av traditionella rumänska och moldoviska.
Möbler inspirerade av traditionella rumänska och moldoviska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*