Ruffle Maxiklänning

Ruffles som en detalj kan göra alla klädesplagg mycket intressanta och eleganta. Det är vanligtvis placerat runt halsen och längst ner på klänningen. Ju fler volanger det finns, desto mer attraktiv blir klänningen.

Du kanske tror att denna detalj är reserverad för små flickor och deras rosa tyllklänningar, men under de senaste modesäsongerna kunde du definitivt se alla stora namn i modebranschen som bär ruffles.

När sommardagarna blir längre blir kläderna också längre. Maxiklänningen är det bästa plagget du kan ha på dig på varma sommardagar.

I det här inlägget ska vi se hur man bäst utformar och bär ruffle maxiklänningen och vilka färger och mönster som trender. Låt oss börja.

Maxiklänning med orange, gula och röda volanger

Alla dessa tre färger dominerade den här säsongen. De sågs i gatastil och på landningsbanan. Därför kan du definitivt inte gå fel när du väljer maxiklänning i dessa tre färger.

Maxiklänning med röda volanger
källa
Den korallröda maxiklänningen får dig att känna dig sommar igen. Det har väldigt små punkter som du knappt märker. Det är precis vad som gör den här klänningen väldigt vacker.
En av säsongens största trender är metalliska detaljer. Om du vill ge den här kombinationen en fin metallisk touch, bära den med silver sandaler.

orange ruffle maxiklänning
källa
Ljusa färger som orange har kraften att lyfta ditt humör. Så det borde inte vara ett dilemma när man överväger att köpa en maxiklänning i den här färgen eller inte.
Klänningen är uttalandet i sig så att du enkelt kan lägga till en liten detalj som en väska eller minimalistiska smycken.
Du kan bära plattformens höga klackar för formella evenemang eller prova lägenheterna för de avslappnade evenemangen.

gul ruffle maxiklänning
källa
På bilden ovan ser du en ganska intressant kombination, främst på grund av läderhandskar. När du bär dem får du ett visst damliknande utseende, men med en blandning av modernitet på grund av den gula rufsiga klänningen.

Blommig maxiklänning med volanger

Vintage eller modern, blommorna är alltid i stil. De kan ses på varje plagg och tillbehör den här säsongen, så du borde definitivt ha något blommigt för höstsäsongen.
När det gäller volanger ser det ännu mer intressant ut när det är ihop med blommönstret. Med allt detta i en klänning behöver du inte ha på dig något för att se vackert ut.

grön maxiklänning med blommor
källa
Grön maxiklänning med små blommodelar i rött, orange och gult.
Du kommer att markera din midja genom att sätta på bältet. För att göra det mer attraktivt, välj ett bälte med metalldetaljer, som på bilden ovan.

Maxiklänning med blommiga gröna och svarta volanger
källa
När du bär den här klänningen kommer du att känna att du befinner dig i ett spanskt land och dansa till flamencoljud.
Blommorna är inte så stora och det finns inte så mycket detaljer på klänningen. Volangerna är stora och ligger runt armarna och längst ner på klänningen.

Röd blommig maxiklänning med volanger
källa
Den röda med de små blommorna passar dig perfekt om du ska på en avslappnad brunch med dina vänner. Den diagonala volymen på överdelen är en mycket intressant detalj i den enkla bomullsklänningen.
Om du ska till en mer elegant händelse, bär den med flats eller höga klackar.

Blå och vit volang maxiklänning

Himmelens och havets färger passar perfekt med det här sommarplagget. Klänningarna i dessa färger kunde ses både av tjejerna vid havet och av dem som känner sig bekväma i gatukläder. Låt oss titta på de bästa modellerna i dessa färger.

blå volang maxiklänning
källa
Perfekt flytande och i en fantastisk turkos färg. Klänningen som Chiara Ferragni har på sig är ett perfekt exempel på en flytande maxiklänningsklänning som kan bäras under dagen. Om du behöver det för de eleganta tillfällena, oroa dig inte. Det kan enkelt uppgraderas till en nattklänning genom att lägga till fler detaljer som smycken, koppling och det härliga paret av höga klackar.

vit ruffle maxiklänning
källa
Den snövit bomullsklänning. Volangerna är diskreta, vilket gör dem perfekta för nästan varje dag. Den är gjord av det mest smickrande materialet, så det är lämpligt för alla tillfällen som du behöver vara bekväm med.

blå volang maxiklänning
källa
En annan blå. Den här gången har färgen skuggan av sommarhimlen. Det är väldigt romantiskt och kombineras med metallskor och den moderna väskan. Med allt detta tillsammans får du den perfekta blandningen av vintage och moderna bitar.

Svart och prickig ruffle maxiklänning

Efter Diors show i Paris ville alla ha volanger på sina kläder. De visade en vacker samling full av maxiklänningar med volanger.

svart maxiklänning med volanger
källa
Den här kan ofta ses på superstjärnorna och modellerna efter showen. Den är gjord av svart tyll och den övre delen är transparent. Så om du är osäker på att ha en transparent bit i din garderob har jag ett annat förslag.

svart volang maxiklänning halsringning
källa
Den klassiska svarta modellen med halterneckning är en perfekt ersättning för den genomskinliga Dior-modellen.
Stor maxiklänning att bära på stranden eller med svarta stövlar, som en riktig rock’n’roll-tjej.

prickig ruffle maxiklänning
källa
Det finns två grupper av människor: en älskar prickar och den andra hatar dem. Om du är först, kolla in den här underbara vita prickiga klänningen med den parisiska chic.

Det finns många alternativ framför dig. I slutändan är det upp till dig att bestämma vad som passar dig och dina preferenser. Om du gillar färger, välj de ljusa. Om du föredrar klassiskt utseende, gå till den svarta.
Å andra sidan, om du gillar mönster, välj blommönster och du kan inte ha fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*