Royal Blue Suit Outfit Idéer

Royal Blue Suit Outfit Idéer

Vill du inte se mer uppfriskande och skarp ut istället för att bara se lite tråkig ut med din svarta eller marinblå kostym? Det är också en bra idé att bära en kungsblå kostym. Färgen kungsblå är en mycket intressant färg. Det är både en iögonfallande färg och en naturlig färg. När det gäller kostymer är resultatet bara underbart. Vad jag ska visa dig är en lista över de bästa idéerna för kungligblå kostymkläder. Låt oss komma in direkt.

Kungsblå kostym med vit öppen tåklack


källa

För att starta den här listan över heta och eleganta outfitidéer börjar jag med ett enkelt och vackert blått och vitt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en kungsblå kostym. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och smal ut.

Kungsblå kostymjacka med vit skjorta och vida byxor

Kungsblå kostymjacka med vit skjorta och vida byxor
källa

Detta är en snygg outfit som du kan bära på jobbet samt formella evenemang som årliga företagsmiddagar. För att forma det här utseendet kan du bära en vit smal skjorta med en lite överdimensionerad kungsblå kostymjacka. Koppla ihop dem med kungsblå vidbyxor. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra din outfit i stil.

Kungsblå och svart skjortlös kostymjacka

kungsblå och svart skjortlös kostymjacka
källa

För att uppnå denna sexiga formella evenemangdräkt kan du bära en svart och kungsblå kostymjacka på toppen utan att ha på dig en topp eller blus under. Kombinera kostymjackan med matchande slim fit-byxor. Bär ett par svarta spetsiga klackar och en svart kopplingsväska för att göra din outfit stilfull.

Kungsblå kostym med svart, nedskuren sidenblus

Kungsblå kostym med svart, nedskuren sidenblus
källa

För att forma denna luftiga och lågmälda sexiga outfit som du kan bära på en cocktailparty kan du bära en svart lågsilkeblus med en kungsblå kostymjacka och kungsblå vidbenbyxor. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppna tå för att göra det coola utseendet.

Blå kostym med vit slim fit skjorta

blå kostym med vit, smal skjorta
källa

För dig som inte vill ha en kostym på en cocktailparty, här är en trevlig outfitidé. För att forma detta uppfriskande och vackra utseende kan du bära en vit butotn slim fit-blus med en kungsblå slim fit-kostym. Team dem med en vit koppling och ett par svarta klackar med öppen tå.

Kungsblå slim fit kostym med vit peplumblus och gula klackar

Kungsblå slim fit kostym med vit peplumblus och gula klackar
källa

Ibland är det de små detaljerna som kan få dig att sticka ut från mängden. Till exempel är den gula och rosa fotledsremmen med klackar med öppen tå den avgörande faktorn i denna outfit. För resten av kläderna kan du bära en vit peplumblus med en kungsblå kostym och en vit läderhandväska.

Kungsblå slim fit-jacka med matchande bodycon-minikjol

Kungsblå slim fit kostymjacka med matchande figurkramande minikjol
källa

För dig som vill se mer feminin ut, använd en kjoldräkt istället för en typisk kostym. Till exempel kan du bära en svart blus med en kungsblå kostymjacka till toppen. Kombinera dem med en kungsblå figurkramande minikjol. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Vit blixtlåsblus med blå kostymjacka och ankelbyxor

vit blixtlåsblus med blå kostymjacka och ankelbyxor
källa

För att forma denna enkla och snygga outfit kan du bära en vit blus med blixtlås och en kungsblå slim fit-jacka. Kombinera dem med blå, smala ankelbyxor. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se snygga och eleganta ut. Lägg till en rosa läderkoppling i mixen för att se ännu smartare ut.

Vit knäppt skjorta med kungsblå kostym och rosa klackar

vit knapp upp skjorta med kungsblå kostym och rosa klackar
källa

Detta är en annan mycket enkel och snygg arbetsdräkt som du kan ha på dig för formella evenemang också. För att forma det här utseendet kan du bära en vit smal skjorta med knappar, en kungsblå kostymjacka och blå, matchande byxor med raka ben. Bär ett par ljusrosa plattformsklackar för att ge en feminin touch till utseendet.

Kjol kostym med vit, ribbad bomull långärmad slim fit topp

Kjol kostym med vit, ribbad bomull långärmad smal topp
källa

Här är en outfit som du kanske vill testa för att se ut som damig och prickig samtidigt. Bär en vit ribbad slim fit långärmad bomullstopp med en kungsblå slim fit-jacka. Kombinera dem med en knälång kungsblå kjol. Använd ett par ljusrosa höga klackar för skorna för att komplettera det härliga utseendet.

Vit knäppt skjorta med en blå slim fit kostym och rosa klackar

vit skjorta med knappar, blå slim fit kostym och rosa klackar
källa

För att se extra lång och smal ut måste du ha på dig shorts. För att uppnå denna bantningsdräkt kan du ha på dig en kungsblå slim fit-jacka med vit skjorta med knappar. Koppla ihop dem med blå, smala byxor med en smal passform. Använd rosa plattformsklackar för att slutföra kläderna på ett flashigt sätt.

Kungsblå kostym med vit halsringning och ballerinor

kungsblå kostym med vit scoopringning och ballerinor
källa

För att uppnå detta snygga utseende kan du bära en kungsblå slim fit-jacka med en vit bomulls-t-shirt med en scoop-halsringning på toppen. Koppla ihop dem med kungsblå kostymbyxor med raka ben. För skorna kan du bära ett par kungsblå och vita balettlägenheter för att komplettera det coola utseendet.

Kungsblå kostym med hög krage och svarta klackar

kungsblå kostym med hög krage och svarta klackar
källa

För att uppnå detta minimalistiska, formella evenemangsutseende kan du helt enkelt ha på dig en kungsblå kostymjacka med hög krage och matchande vidbyxor. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att avsluta din outfit.

Hoppas att du gillar de kungliga blå kostymidéerna jag presenterade dig för ovan. Testa det och se om du gillar det skarpa och vackra utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*